Melyik a legjobb karbantartó szoftver?
Figyelt kérdés
na az a helyzet hogy egy kicsit lassú a gépen és szeretném felgyorsítani ezért kérném a segítségeteket.2012. jún. 29. 12:56
2/8 anonim válasza:
CCleaner (+Defraggler)
Wise Registry Cleaner
3/8 anonim válasza:
Legjobb az, amit a Windows is alapból felkínál. Gondolok itt: lemezkarbantartó, töredezettségmentesítő. Amúgy elég a józan paraszti ész is, csak töröld le ami már nem kell.
Én mindig azt mondom,hogy a Windows meghajtóján legalább 10GB szabad hely legyen, plussz a lemezkarbantartó:
sajátgép>meghajtóra jobbklikk>Tulajdonságok>lemezkarbantartó
Meg érdemes nyomatni egy töredezettségmentesítést is, itt ugyanannyit kell tenni, csak a Tulajdonságok után menj az "Eszközök" fülre.
4/8 anonim válasza:
Előző vagyok, én is inkább a CCLEANERT mondom :DDD
sokkal gyorsabb, most próbáltam ki
5/8 anonim válasza:
A windows töredezettségmentesítője helyett meg inkább a defraggler
6/8 anonim válasza:
Windows lapozófájl mérdtének fixre állítása
Szgép>tul>Speciális>egyik fül
7/8 anonim válasza:
CCleaner vagy Wise Disk Cleaner + Auslogics Disk Defrag
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a gyors válaszokat
2012. jún. 29. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!