Milyen virusirtót javasoltok? Milyen rendszerkarbantartó programot javasoltok? (Reg fájlok, stb. javitására)
eredeti windows esetén:
Microsoft Security Essentials (előnye a tűzfal integráció, aminek winfos 7-en már van értelme, mivel abba azért elég ót raktak) + Malwarebytes Anti Malware (nem valós idejű módban, takarító AV után), + CCleaner (takarító, registrypucoló) + Defraggler/Auslogics Disk Defrag (töredezettségmentesítő)
Nem eredeti windows esetén:
Avast FREE (ingyen regelsz, egy évig jó, utána megint ingyen regelsz, stb; reklám van, de azokkal nem kell törődni) + a többi fentről.
Ha nem legálisan ingyenes védelmet akarsz, akkor törj fel, amit akarsz, cserégess kulcsokat havonta, de csak a macera lesz vele. A tört kulc2s akkor sem fogja pár hétnél, max hónapnál tovább bírni, ha éppen azt írja ki, hogy x000 napig használhatod, nem hülyék ülnek ezek mögött a programok mögött, és minden frissítéskor ott van rá az esély, hogy lebukjon a kulcs, amit rajtad kívül több tízezren használhatnak még. Nekem elhiheted, mert sokat foglalkoztam velük (lényegében ezek miatt kezdtem el informatikusnak tanulni), mire végre győzött a lustaság, és Avast maradt fenn a gépemen (csak, mert az MSE előnyeit leginkább winfos 7-en lehet kihasználni), mivel az ingyenesek közt ezzel van a legkevesebb macera, és ez nyújtja a legteljesebb körű védelmet (igen, vanak hibái, nem is kevés, jönnek is majd bőséggel, akik gyalázni fogják).
Ha hajlandó vagy fizetni a védelemért, akkor FSecure.
Köszi a választ :)
Az AVG PC TuneUp -ról mi a véleményed ?
Tehát, akkor ha egy nevet kellene mondanod virusirtóra és komplett karbantartó progira, melyik lenne ?:D
Eredeti WIndows7, + nkórról a többit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!