Videó szerkesztő programot keresnék amivel lehet vágni meg a videó részletbe képeket is beszúrni és zenét aláfestőnek betenni melyik lenne?
Figyelt kérdés
Melyik a legkönnyebb?Valaki tudna nekem segíteni konkrétan, hogy kell csinálni?Múltkor letöltöttem egyet de nem tudtam használni hiába magyar:(2012. jún. 28. 13:38
1/4 anonim válasza:
adobe premiere
VAGY
windows movie maker
3/4 A kérdező kommentje:
Letöltöttem a Movie-t de amikor videót akarok importálni azt irja ki: A(z) D:\Kutya video\Videó0002.mp4 fájl típusát nem támogatja a Windows Movie Maker, ezért nem importálható.
Ez mit jelent?Mit csináljak?
2012. jún. 28. 21:52
4/4 A kérdező kommentje:
És mégegy,hogy tudom zenét alá tenni?A Youtuben van egy szám ami tetszik de hogy kell csinálni?Le kell tölteni a mappába?De azt meg, hogy kell sosem töltöttem le számot:(
2012. jún. 28. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!