Miben különbözik a Hackintosh és a Macintosh?
Figyelt kérdés
Windows 7-et használok ,de már egyre tobb embertol hallom, hogy a MacOS oda-vissza veri. Nem túlzottan értem ,de már rá szántam magam ,hogy akkor én is váltok. Mivel egy Apple macbook-ra nem telik ,így úgy gondoltam ,hogy hackintosh-t telepítem fel(tudtommal macintosh-t nem lehet). Mi a kulonbség a ketto kozott?2012. jún. 24. 17:44
11/12 anonim válasza:
Abban sajnos már nem nagyon tudok segíteni. Évekkel ezelőtt foglalkoztam ilyennek utoljára. De azon a fórumon, amit írtam, biztosan van segítség/telepítési leírás. Illetve, ha írsz oda, akkor tutira segítenek, vagy legalább adnak valamit, amiről el tudsz indulni. Már csak azért sem árt, ha regisztrálsz oda, és olvasgatod, mert lesz 1-2 dolog, amit el kell intézni, és akkor jól jön, ha ott meg tudod kérdezni olyanoktól, akik napi szinten foglalkoznak vele.
Én már arra sem emlékszem, hogy pontosan milyen OSX-et használtam. Ebből ma már van több is.
12/12 anonim válasza:
Ha ki akarod próbálni milyen az osx akkor ha legalább core2duo- s processzor van a gépedbe kipróbálhatod a vmware virtuális gépet( egy program amit letöltesz és telepítesz a gépedre) ezután kell keresni egy osx vmware lemezt pl osx lion vmware image letöltöd. Ha elindítod a vmware-t kiválaszthatod mennyi ramot és a processzorból hány magot használhat így virtuális operációs rendszerként tulajdonképpen egy új ablakban futtathatod az osx-et a windows alól így biztosan nem lesz semmi baja a gépednek és ha megunod leállítod a programot. Természetesen azért ez más mint egy eredeti mac, de megéri kipróbálni nem nehéz kb tíz perc beállítani+ a letöltés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!