Hogy tudok a pc-röl tökéletesen letörölni egy adott progit?
Az egyik játékot elrontottam,le kellett törölni,és újra telepíteni.A telepítésnél a köv.írta ki:""a program egy korábbi telepítés nyomait észlelte""
Én mindig a vezérlőpult,programok eltávolítását használtam, így nem törlöm ki tökéletesen,de akkor hogyan??
Jól törlöd, de sajnos az Uninstall programok legtöbbször nem távolítják el az összes feltelepített komponenst.
Ha sikerült eltávolítani a programot akkor még nézz szét a Program Files mappában hátha maradt a programból egy két mappa vagy állomány. Ezt tötöld kézzel.
Ha használtad már akkor a Regedit-ben is megkeresheted az ott maradt program maradványokat.
Esetleg futtathatod a CClenaer programot ami többek között a Regisztrációs adatbázist is kitakarítja.
Ez után újraindítanám a számítógépet és megpróbálnám újratelepíteni a programot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!