Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Magától letöltődött az msnen...

Magától letöltődött az msnen új verziója. Nagyon nem tetszik, de nem tudom letörölni. Meg sem találom a programok között. Mit csináljak, hol keresem?

Figyelt kérdés

2012. jún. 19. 23:11
 1/5 Shaddark ***** válasza:

Kézzel:

[link]

Programmal:

[link]

Biztosan írnak még holnapig más módszereket is.

2012. jún. 19. 23:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Hogy érted, hogy holnapig. Ezt most mindenkinek letöltődik?
2012. jún. 20. 01:41
 3/5 Shaddark ***** válasza:
Mármint lesz még ma aki ötleteket ad neked :)
2012. jún. 20. 07:58
 4/5 anonim válasza:

Ez engem is érdekelne.

Miután letöltötte a frissítést, nem engedett bejelentkezni, csak, ha telepítettem. Először próbáltam nem telepíteni, hanem mindent letörölve a régit visszarakni, de akkor is kiírta, hogy van frissítés.

Telepítettem, de most se tudok bejelentkezni, azt írja ki, hogy: Erősítse meg fiókját.

Ez most mit jelent? Hogy erősítsem meg? A linkre kattintva bejön a honlap, de ott nem tudom mit kéne tenni.

De jobb lenne ha vissza tudnék térni a régihez. De ha bármelyik problémára van ötlete valakinek, engem is érdekelne.

2012. jún. 20. 17:16
 5/5 anonim válasza:
2009-est vissza telepíted, aztán beállítod a kompatibilitást asztalon az MSNn parancsikonra - jobb klikk - Tulajdonságok - Kompatibilitás és Windows XP (Serviz Pack 3) alkalmazod és puszi pá :)
2012. jún. 20. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!