Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » ISO fájl készítése?

ISO fájl készítése?

Figyelt kérdés
A Google keresőben minden találatot megnyitottam, korrekt leírást nem találok. Letöltöttem a Folder2iso programot, meg is csinálta, de egyik lejátszó se indítja a lejátszást.

2012. jún. 24. 14:57
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Feltöltéshez kell, torrent oldalra. Konvertálni tudom,de a kérőnek avi nem felel meg, csak dvd. Saját tulajdon eredeti dvd-vel akarom ezt elkövetni.

Azért nem akartam ezt megosztani, mert ilyenkor jönnek a kioktatások, hogy illetlen dolog torrentezni, az lopás, stb.

2012. jún. 24. 20:59
 12/16 anonim ***** válasza:

Bizony kérem felhhhhháborrrrító.....:)

Ne a bemásolt cuccokból csináld, hanem egyenesen a lemezről. Én utoljára a DVD Decryptert használtam erre, régi de bevált.

[link]

A menüjében a Mode alatt állítsd ISO , Read-ra.

Katt a rajta levő ikonra és már másolja is a merevlemezre, ISO-ba. Ez javít bizonyos hibákat is, megbízhatóbb a sima másolásnál.

Ha nem publikus közlendőd akad, arra ott a Privát üzenet.

2012. jún. 24. 21:40
 13/16 A kérdező kommentje:
12-es, köszönöm a segítséget.
2012. jún. 24. 22:48
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha megvan az eredeti dvd, akkor dvd shrinkkel le tudod szedni isoba, még méreret is be lehet állítani, ha pl nagyobb mint 4.7 giga.
2012. jún. 25. 14:54
 15/16 anonim ***** válasza:
Az eredeti DVD-ből ha ISO-t csinálsz, jobb esetben csak ugyanakkora duplarétegű DVD-re lehet visszaírni, mert az eredeti lemezek nagy része ilyen. És tényleg jobban járnál egy DVDShrink-el, mert az sima 4.7-es DVD-t csinál belőle, arról nem is beszélve, hogy mennyivel több idő feltölteni 7 GB-ot, mint 4.7-et... Ezért nem árt elárulni, mire kell...
2012. jún. 25. 16:43
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket.
2012. jún. 25. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!