ISO fájl készítése?
KMPlayer, VLCMediaPlayer, van a gépemen. Társítás után is üzenet: Awindows nem tudja megnyitni, tudni kellene, melyik prg. hozta létre.
A letöltött ISO fájlokat gond nélkül lejásza mindegyik.
Nem sértődök meg, ha valaki "szájbarágósan" magyarázza el, akár privátba, kezdő vagyok.
Egy DVD-t másoltam be, abból szeretnék ISO-t csinálni.
A mappában levő bup, ifo, vts fájlokat is figyelembe kell venni, vagy csak a vob kiterjesztésűeket. Az egész eljárásról sehol nem találok leírást.
Szerintem inkább a filmet szeretnéd megnézni, nem életbevágó számodra az iso készítés.
Ha mindent bemásoltál hiánytalanul, akkor valamelyik ifo fájlt társítsd a KMPlayerrel és már le is játszhatod.
"egyik lejátszó se indítja a lejátszást"
Írod te. Én buta ebből azt hittem le akarod játszani. Vagy lejátszod, de kikapcsolod a monitort?
Ha valaki meg akar tanulni valamit, több ismeretet szerezni, akkor nektek az a fő gondotok, hogy mit akar vele?
A kérdést elég egyértelműen tettem fel. Ez az oldal meg azért van, hogy megosszuk a tudást. Bár gondolhattam volna. Ebben a rovatban főleg gőgös, lekezelő válaszok érkezne mindenkinek.
Köszönöm a válaszokat.
Csak kitalálni sem tudok okot, hogy miért van erre szükség. Lefogadom, hogy teljesen felesleges. Tévúton jársz. Ha eltévedt valaki, azt gőg útbaigazítani, az a jó szándék, ha engedjük tovább a rossz irányba? Amiket írtál, az egymásnak ellentmond, tisztázni kellett volna, mi is a cél és mi vezet oda.
/minimum a 4. olyan iso készítő vagy aki a kérdésemre sem képes elárulni miért akarja/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!