Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mért nem hallok hangot meg...

Valaki258 kérdése:

Mért nem hallok hangot meg semit ha videot nézek? Ujra lett telepitve a gépem azt azota semi hangot nem hallok.

Figyelt kérdés
2012. jún. 21. 20:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha minden jó helyre van dugva, és még sincs hang, akkor nem telepítették fel a hangkártya driver-t.

Ha nem tudod hogy kell feltelepíteni, szólj annak aki a windowst feltette, hogy tegye fel neked ezt is.

2012. jún. 22. 11:57
 12/15 anonim ***** válasza:

b@zdmeg ez fáj xD

akkor gondolom 60 hertz-en megy a monitor is xD

2012. jún. 22. 15:35
 13/15 anonim ***** válasza:
Én is a múlt héten telepítettem újra a Windows-t, de nem elég az operációs rendszert feltenni. Ha van a gépedhez alaplapi driver CD, arról kell telepíteni. Ha nincs, meg kell keresned, melyik cég gyártotta a hangkártyát (pl. Realtek) és letölteni a driverét a netről.
2012. jún. 22. 22:06
 14/15 anonim válasza:
Ki telepítette újra a gépet? Rakasd fel a hangkártya drivert! Ez azon a cd-n van amit az alaplaphoz kaptál. Egyébként innentől kezdve jó lenne megnézni, hogy videokártya és egyéb driverek meg vannak-e.
2012. jún. 26. 08:40
 15/15 anonim válasza:
Nekem is mindig ez van újratelepítésnél,everestel nézd meg milyen hangkárty van hozzá és ahoz tölts le egy illesztőprogramot. telepíted és kész
2012. jún. 26. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!