Win7van telepítve a gépemre, de a hang nincs. Tehát ha játszom, vagy videót néznék nincs hang. Fel van húzva 100%-ra a hangerőgomb, de semmi. Most a géppel van baj, vagy csak én nem állítottam be valamit?
Figyelt kérdés
2011. szept. 5. 17:22
1/14 anonim válasza:
Hangkártya drivert kell felrakni.
2/14 vagyokakilehetek válasza:
így van.
ha alaplapi a hangkártyád akkor szedd elő az alaplaphoz kapott lemezt. azon lesz a hangkártya drivere is.
ha pedig külön kártyás a hangkártyád akkor azt a lemezt szedd elő amit ahhoz adtak.
felteszed a drivert újraindítod a gépet és lőn világosság.
3/14 A kérdező kommentje:
Nincs hozzá lemezem.
2011. szept. 13. 18:31
4/14 vagyokakilehetek válasza:
akkor netről tölts le hozzá drivert.
5/14 anonim válasza:
Ha meg tudod mondani az alaplapod típusát, akkor tudunk linket küldeni, onnantól szinte semmi dolgod nincs.
6/14 A kérdező kommentje:
Nőből vagyok,sajna nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz.De ha segítenétek megköszönném.Azt megtudom nézni valahol,estleg?Egy Lenovo T60-as.
2011. szept. 13. 20:28
8/14 A kérdező kommentje:
Megnézem,köszi.
2011. szept. 13. 21:22
9/14 anonim válasza:
10/14 vagyokakilehetek válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!