Hogy tudok nevet változtatni Msn 11en úgy, mint a 2009esen (meg az összes régin. )?
Nem kell azt a hulladék programot használni. Ott van az aMSN, ami százszor jobb (nincs tele fölösleges vackokkal)
Mellesleg minak akar az ember nevet váltani folyton? Egyet írj be egyszer, azt kész. Marha idegesítő, mikor a sok IQ nulla kilóméter hosszú neveket ír be mindenféle hülye karakterrel...
Engem ugyan nem zavar a TE neved, csak épp akad msn partnereim között olyan, aki képtelen megmaradni egy normális nicknév alatt és két naponta változtat olyanokra, hogy ":) lolka !##-- Ä -- Đ valami//*c" és hasonló agyatlanságok.
Az aMSN-t pedig komolyan ajánlottam. Legalább 4 éve azt használom. Ami kell azt tudja és nem zabálja az erőforrásokat. Ja, és legalább átnevezhetsz bárkit benne, tehát aki túl gyakran változtat nevet, az nálad ugyanúgy fog megjelenni, ahogy beállítottad, nem az általa kitalált legújabb néven.
Mellesleg jó 16 éve ugyanazt a nicknevet használom, MSN-en sem változtattam soha, mert minek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!