Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért laggol a minecraft?

Miért laggol a minecraft?

Figyelt kérdés
Laggol a minecraft és nem igazán tudok vele játszani, pedig megtetszett és szerettem volna elkezdeni de így nem nagyon fogok vele játsznai. Mi lehet a porbléma? Az MW3 is fut a gépemen , az unreal tournament 3 is , fifa 12 is , cod2-ben megvan a fix 250 fps , de a minecraft mégis laggol? 32 bites win7 em van! mi lehet a probléma???

2012. jún. 17. 11:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Inkáb viszonylag gépigényes

hogy nagy az nem számít

ugytudom valami földméretü területet generál le a játék? vagyis kb. földnyi bolygót tudsz bejárni

nemtudom igy van e

na de azt is irták hogy ez a merevlemezen van szóval nem az egész a memóriában

gyors merevlemez nem árt

sok memória nem árt

és erös videokártya (ami ugy alsó kategóriában a felsöknél van a minimum) low-high vagy low-top (újonan kb 10-15ezer asztali vga)

ahoz hogy maximális grafikán menyjen

viszont minimálishoz elég kel legyen egy gyengébb rendszer is de ugy látszik itt valami nem stimel valószinüleg leginkább integrált vga t nem támogatja megfelelöen vagy eleve nincs is meg a fizikális erö aban ami minecraftnak kelene)

gépigénynél egész keveset irnak de ott asztali gépre gondolnak és talán modern hardverekre

mivel minecraft 2011 es játék

és mint tudjuk java eleve lasabb mivel egy platform fügetlen nyelv vagyis virtuálisan fut játék és ahoz mindég töb erö kel

nemtudom segítene e több memória

talán ...

ha pl 3gb van akor 512mb ot legaláb kilehet osztani integrált videokártyának és még fizikális ram is sok maradt

windows 7 eszik 1gb ot kb 32bit es is

a játéknak minimumja 1gb memória

már 2gb el is tünt

és ha még eböl jön le videomemória is akor az nagyon kevés de ha nem akor menyi van videomemórián?

2012. jún. 18. 17:02
 12/17 anonim válasza:

Előzőnek: A Minecraft 2009-es játék...

Amúgy meg tényleg rettentő CPU- és RAM-igényes a játék. Miközben mész előre, generálja az újabb és újabb területeket, közben véletlenszerűen mozognak a mobok, váltakozik nappal&éjszaka, napos idő&esős idő stb.

2012. jún. 19. 19:06
 13/17 anonim válasza:
Nekem 10 éves gépem van minecraft 360 fps-en megy + szerver-t futtatok és videót veszek videóközben 60 fps átlag.
2012. jún. 23. 19:34
 14/17 anonim ***** válasza:

Én miközben olvasom, ez nekem is segítség, és magyar minecraft-nál belépésnél észrevettem, hogy memória állítható:512MB,1024MB és asszem 2048MB.

Sztem azt is vedd lejebb.

2013. febr. 2. 21:28
 15/17 Hadzsib válasza:
Egyébként javaslom neked az optifine nevű modot, én is laptopról tolom a minecraftot és elég sokat segített nekem ez a mod h jobban fusson az MC
2013. jún. 11. 14:16
 16/17 anonim ***** válasza:
Ja, szar a géped :)
2015. jún. 10. 06:42
 17/17 mittomén2000 válasza:

elnézést de nekem meg 3.1 ghz intel core i5 4440 2 tb tárhely

és mégis laggol pedig ez már egy erős gép ami nekem van nvidia gtx 750 mi kell még ?

2016. nov. 8. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!