Tomas orosz kérdése:
Letoltottem egy igo androidra de fogalmam ninsc hogyan tovabb? . A telefonom sony xperia s .
Figyelt kérdés
igo sony xperia s2012. jún. 16. 14:07
1/5 anonim válasza:
nekem is olyan telóm van, ha van eszed elfelejted az igo-t, és leszeded a Sygic nevű navigációs programot, megy net nélkül is sima gps-szel, szóval ingyenes, de nettel gyorsabban talál helyet. Valós idejű navigáció, teljes európa térkép, és INGYENES telejesen!
3/5 A kérdező kommentje:
a sygic azt irja hogy a termek nincs aktivalva
2012. jún. 17. 21:27
4/5 anonim válasza:
ebben viszont nem nagyon tudok segíteni, én nem emlékszem, hogy nekem ilyesmi előjött volna...csak regisztrációs lehetőség, de azzal nem éltem
5/5 Kancsesz94 válasza:
A Sygic is fizetős már! :(
Xperia S-re a képernyő felbontása miatt eddig nem találtam IGO-t! Amit eddig feltettem rá, az a képernyő bal felső sarkában van, tök kicsiben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!