Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Eredeti Windows operációs...

Eredeti Windows operációs rendszert és eredeti MS office-t szeretnék a gépemre. Mennyibe kerül? Hol érdemes venni?

Figyelt kérdés

Na és milyet???

Minél újabb verziókat akarok, hogy egy ideig rendben legyen minden, és ami eddig újdonság, megtanulhassam.

Számítógépes analfabéta vagyok. De azt sejtem, hogy nem minden gépre jó akármilyen friss verzió. Mit kell megnézzek a gépemen ehhez?

Annyi rémlik csak, hogy 2005-ben vettük.

2012. jún. 12. 23:01
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Oké, kissé túloztam, teljesen nem vagyok analfabéta, hiszen 20 éve használok számítógépet. (De csak mint felhasználó. telepítgetni nem szoktam...)

Tudom, hogy mire van szükségem. Tehát windowsra, és úgy, hogy a legújabb Office csomagot használhassam. Tudom, hogy otthoni szöszmötölésre elegendő az XP, és annak nem legális változata.

De

-egyrészt szeretném megszokni az új office-t, ezt itthon lenne időm tanulgatni.

-másrészt szeretném ha nem lenne tele vírussal a gépem. Ehhez pedig úgy vettem észre, hogy másolt windows esetén sokkal több tudás kell, hogy minden vackot rendesen beállítson az ember. Na ehhez már analfabéta vagyok. Viszont ha lenne eredeti windows a gépen, akkor úgy érzem, könnyebben boldogulnék. (Ugyanis bármit ügyködök, mindig oda lyukadok ki, hogy x dolog véghez viteléhez eredeti windows kell legyen a gépen...)

Tehát arra tartok, hogy rászánok pénzt. De ha már ezt teszem, nem fogom a régi xp-t venni. Főleg, hogy sürgősen meg kellene tanulnom az új office-t!!!

2012. jún. 13. 09:22
 12/22 A kérdező kommentje:

Amit tehát nem tudok, és kérdés:

-Melyik a legújabb Office csomag?

-Ahhoz, hogy a legújabb Office-t használhassam, milyen operációs rendszer kell?

-Ehhez az operációs rendszerhez milyen gép, hardver szükséges?

-Honnét tudhatom meg, hogy az én gépem mihez alkalmas?

(Oké, 1-es válaszoló írta, hogy konfiguráció, hurrá. Na és honnét tudhatom meg, hogy milyen a gépem konfigurációja? Szóval ezért is írtam, hogy analfabéta vagyok, mert ezt például már nem tudom, hogy mi fán terem ez a szakszó, hogy konfiguráció...)

2012. jún. 13. 09:24
 13/22 A kérdező kommentje:
zsolti1987! Egyedül te írtál használható infót, nagyon köszi, ezeket megnézem!
2012. jún. 13. 09:24
 14/22 A kérdező kommentje:
Ja és mindezek eredetijének beszerzése, mennyi pénzbe kerül körülbelül???
2012. jún. 13. 09:26
 15/22 anonim ***** válasza:

A válaszomban található linkek alapján az összes kérdésedre megtalálod a választ, az árak kb. mindenhol így alakulnak bármelyik pc boltban, mediamarktban stb., így együtt a kettő minimum 60 000 Ft. Win7 és office 2010 a legújabb kiadások, office szinte elfut mindenen.

Ezt a progit letöltöd, futtatod és megmondja hogy jó e számodra a win7, de ha megkérsz egy hozzáértő barátot 1 perc alatt megmondja.

[link]

2012. jún. 13. 09:40
 16/22 anonim ***** válasza:
Nem csak Zsolti írt használható infot. Az egy dolog, hogy nem érted a többit.
2012. jún. 13. 12:30
 17/22 anonim ***** válasza:

20 eve hasznalsz gepet, ezt nehez elhinni

eredeti es masol windowsal is ugyananny virust tudsz osszeszedni, es mind2 ugyanazok a beallitasok vannak

2005-ben vasarolt gep 100% hogy nem visz XP-nel ujabb OS-t

2012. jún. 13. 13:59
 18/22 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Operációs rendszert kell csak venned, ahhoz 20 ezer ft is bőven elég. De MSOffice helyett itt van az ingyenes, folyamatosan fejlesztett LibreOffice.hu.

Minden megnyit, Word 95-től a 2010-ig, mindenre menthető, .PDF-et is tudja, sok egyéb mellett. És szabad szoftver, ingyenes! Az összes MSOffice formátumot tudja!

[link]

[link]

2012. jún. 13. 23:36
 19/22 anonim ***** válasza:
eredeti oprendszert is megtámadja a vírus. ha már ennyire akarod a pénzt költeni akk ink vegyél eredeti virusirtót (nod32).
2012. jún. 14. 00:07
 20/22 anonim ***** válasza:

Windows XP Professional SP3: valódi, valódi kódos védelem, elég volt egy Windows biztonsági rés és kész, telepíthettem újra. De a baj csőstül jött: telepítő megsérült. Irány a használtszoftveres: XP Home Edition SP3 olcsón és valódi. Két óra alatt elkészültem vele, jobb és egyszerűbb, mint a régi volt.

Ez okozta:

[link]

2012. jún. 18. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!