Bullguard Is 2012 vagy Bitdefender Total 2012 vagy Norton 360 v6 ot vagy mit ajánlanátok vírusirtónak?
Sziasztok.
Keresek egy normális vírusirtót az én szívem a norton és a bitdefender környékére hajlik.
Erősnek mondható a gépem intel i5 processzor játékra fogom használni de vírusirtó ezért lenne fontos :)
Én nem voltam megelégedve a Nortonnal az utóbbi időben. Az utolsó csepp a pohárban a PC check up volt tőlük, ami konkrétan úgy működik mint egy szemét vírus és úgy is települt a gépemre (tehát még csak nem is akartam felrakni eredetileg). Nem is volt könnyű megszabadulni tőle.
Sok erőforrást eszik és rengeteget rinyál.
A régi rendszeremen a Spyware doctort futtattam alkalmanként (ez fizetős de ki is próbálható) mellé egy Nod32-vel mint folyamatos védelem (ez utóbbinak egy idő után nem láttam értelmét). Ezek akkor jók voltak. A doctor különösen, de azóta eltelt azért két év és az nagy idő a számítástechnikában.
A Win7 saját védelmét használom most hozzá egy Panda Cloud antivírussal. Ezek eddig nekem megfogtak mindent. De perszer
"Klasszikus vírussal régóta nem találkoztam."
én sem
Mindhárom termék nagyon jó minőségű, a Bullguard-nak kb. annyi a kritikája, hogy "old school" a tűzfala (=Agnitum firewall plugin).
A Bullguard IS-t használtam: nagyon jó, a Norton 360 : na, ilyet még az életben nem láttam - volt az első tapasztalásom.
Döbbenetesen komolynak tűnik!
A Bitdefender Total-nak is nagyon jó a híre.
A Norton 360-nak csak az a baja, hogy az anti-phishing weoboldalfigyelője nem igazán működik (lelassítja a böngészést).
A biztonsági mentése, rendszerkarbantartása jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!