Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Bullguard Is 2012 vagy Bitdefe...

Bullguard Is 2012 vagy Bitdefender Total 2012 vagy Norton 360 v6 ot vagy mit ajánlanátok vírusirtónak?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Keresek egy normális vírusirtót az én szívem a norton és a bitdefender környékére hajlik.

Erősnek mondható a gépem intel i5 processzor játékra fogom használni de vírusirtó ezért lenne fontos :)

2012. jún. 10. 17:31
 1/6 anonim ***** válasza:

Norton

Mind jó

2012. jún. 10. 17:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Lenne még egy kérdésem ha felraknám pl a nortont trial verzióját regeditben minden 29. napban visszaírnám safe módban a SetID-jét ahol a regisztráció kulcs van erre épülnek a crackok is pl bitdefender 2012 nél a 2045 ös ökörség amit úgy oldott meg az értelmiségi szerzője ,hogy korlátozta a frissitést szval ha visszaírnám mindig az nem lenne-e baj úgyértve,hogy nem regisztrálnám a cucot hanem a trial(próbaverziós) kulcsot visszaállítanám 30 napra ugyanolyan lenne mint egy regisztrált?
2012. jún. 10. 17:44
 3/6 anonim válasza:

Én nem voltam megelégedve a Nortonnal az utóbbi időben. Az utolsó csepp a pohárban a PC check up volt tőlük, ami konkrétan úgy működik mint egy szemét vírus és úgy is települt a gépemre (tehát még csak nem is akartam felrakni eredetileg). Nem is volt könnyű megszabadulni tőle.

Sok erőforrást eszik és rengeteget rinyál.

A régi rendszeremen a Spyware doctort futtattam alkalmanként (ez fizetős de ki is próbálható) mellé egy Nod32-vel mint folyamatos védelem (ez utóbbinak egy idő után nem láttam értelmét). Ezek akkor jók voltak. A doctor különösen, de azóta eltelt azért két év és az nagy idő a számítástechnikában.

A Win7 saját védelmét használom most hozzá egy Panda Cloud antivírussal. Ezek eddig nekem megfogtak mindent. De perszer

2012. júl. 18. 23:04
 4/6 anonim válasza:
Bocs lemaradt a vége: Amit mondani akartam még az csak annyi hogy erősen függ a netezési szokásaidtól. Ahogy a támadásokat néztem többnyire trójaiak ellen kell védekezni mert ezek érkeznek. Klasszikus vírussal régóta nem találkoztam.
2012. júl. 18. 23:06
 5/6 anonim ***** válasza:

"Klasszikus vírussal régóta nem találkoztam."

én sem

Mindhárom termék nagyon jó minőségű, a Bullguard-nak kb. annyi a kritikája, hogy "old school" a tűzfala (=Agnitum firewall plugin).

A Bullguard IS-t használtam: nagyon jó, a Norton 360 : na, ilyet még az életben nem láttam - volt az első tapasztalásom.

Döbbenetesen komolynak tűnik!

A Bitdefender Total-nak is nagyon jó a híre.

2012. dec. 28. 22:44
 6/6 anonim ***** válasza:

A Norton 360-nak csak az a baja, hogy az anti-phishing weoboldalfigyelője nem igazán működik (lelassítja a böngészést).

A biztonsági mentése, rendszerkarbantartása jó.

2013. jan. 19. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!