Hogyan tudnám meg a jelszavamat programmal? (többi lent)
Elutaztam 1 és fél évre,addig nem voltam gépközelbe,elfelejtettem az e-mail címem jelszavát.Nagyon fontos lenne nekem.Egy színésznek a neve volt a jelszavam(jó hosszú neve van) a betűit összekeverve leírtam egy lapra.Nincs meg a lap,nem tudom a jelszavam,nagyon fontos lenne,kéne valami program, amivel ki tudnám deríteni.
Nem volt másik e-mail címem amire le tudnám kérni a jelszavam.
itt érdeklődj (e-mailben!)
servicelogin.team@gmail.com
Szia.
Akkor regisztrálj ujra, ugyanazzal a cimmel, mivel nagy valószinűség szerint megszünt a citromailes E-mail cimed IV/1 : [link]
"IV. A Szolgáltatás rendeltetésszerű használata
1. Felhasználó köteles a postafiókját rendszeresen látogatni. A Szolgáltató a postafiókba történő utolsó belépéstől számított 90 nap elteltét követően, további figyelmeztetés nélkül törli az inaktív Felhasználókat rendszeréből, azaz ebben az esetben megszűnik a Felhasználó postafiókja. Az ebből eredő információ- és adatvesztésekért a Szolgáltató felelősséget nem vállal."
És igy már biztosan tudni fogod a jelszót.
Sok sikert.
Üdv.
1. Hova utaztál, ahol nincs internet? Esőerdőbe?? Tényleg hihető...
2. Ugyanazzal a címmel, úgysem tudsz még egyszer regisztrálni, ezt felejtsd el...
3. Jelszó feltörése online nem fog menni...
"Ugynazzal a névvel csakakkor tudsz újra regisztrálni ha lejárt a fiókod és töröltek"
Szerintem AKKOR SE!!
Leírom még egyszer. Azonos névvel nem tudsz újra regisztrálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!