Ez a hibaüzenet egészen pontosan mit jelent? Failed to grab 1GB memory! Do you have an antivirus program or any other program that injects itself intro every process, consuming addres space? Or simply a bad graphics driver? Folyt.
Figyelt kérdés
Dolphion will handle this better in the future by falling back to slow memory emulation. For now, sorry, but it won't work. Try the 64-bit build if you can.2009. júl. 2. 14:06
1/3 A kérdező kommentje:
A nintendo wii-s Dolphin emulátorban a játék futtatása előtt ez a hibaüzenet fogad. A gépem: core2duo e4600 @3,7Ghz, ram 2Gb kingmax 800Mhz, vga. Sapphire radeon HD 3870, op.rendszer MS win. XP 32bit
2009. júl. 2. 14:09
2/3 anonim válasza:
Nem sikerült 1GB memóriát felszedni! Van olyan antivírus programod vagy más olyan program ami minden folyamatba beállítja magát, ezzel foglalva a memóriát? Vagy csak simán rossz a grafikai meghajtód" (érthető ez DX-re, vidikártyára vagy a vidikártya illesztőprogramjára)"? A Dolphin jobban fogja ezt kezelni a jövőben úgy, hogy alacsony memóriás emulációra esik vissza. Most sajnálom, de nem fog működni. Próbáld meg a 64 bites verziót, ha tudod."
Ezt jelenti. Elvileg nem tud elég memóriát felszedni (nincs elég memória) vagy nem jó a vidikártya.
3/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a választ. Egyébként összesen 4GB rendszer memória van.(Az előbb véletlenül csak 2GB-ot írtam). A 32bites op.rendszer miatt csak 3,25GB a ténylegesen használható ram. Szóval van memória bőven, a videókártyához a legfrissebb driverek vannak fent. Úgyhogy nem igazán értem hogy mi lehet a problema.
2009. júl. 2. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!