Mit csináljak, hogy meg változzon az ip címem?
Figyelt kérdés
A GTA SA:MP egyik szerverén örök ip bannt kaptam. (Indok:Hack (de nem hackeltem)) És másik névvel vissza szeretnék oda menni valahogy de megismer. Akkor ha ip-t változtatok akkor jó és ha igen akkor, hogy?2012. jún. 5. 14:53
11/12 anonim válasza:
Az indítsad újra alatt szerintem azt értette, hogy húzd ki a konnektorból és dugd vissza.
Ha koax kábeled van, akkor az nem ADSL, hanem kábelnet, sanszos, hogy fix ip-vel.
De mindenesetre azt a vezetéket húzd ki, ami a szolgáltatódtól jön, azt is a legelső eszköznél, amibe csatlakozik.
12/12 anonim válasza:
A 2.-ik vagyok, az ADSL kábel az.
100% hogy új ip címet kapsz, nézd meg a mostanit, és azt ami azután fog lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!