Mit csináljak, hogy meg változzon az ip címem?
Figyelt kérdés
A GTA SA:MP egyik szerverén örök ip bannt kaptam. (Indok:Hack (de nem hackeltem)) És másik névvel vissza szeretnék oda menni valahogy de megismer. Akkor ha ip-t változtatok akkor jó és ha igen akkor, hogy?2012. jún. 5. 14:53
1/12 anonim válasza:
Routered van?
Ha van, indítsd újra, illetve cmd-be is írhatod ipconfig /release és ipconfig /renew parancsokat egymás után, az is segíthet.
2/12 anonim válasza:
Az ADSL kábelt húzd ki, és dugd vissza, ilyenkor elvileg új ip címet kapsz.
3/12 anonim válasza:
Routert ( vagy modemet, amelyik van) húzd ki, kb 15 percig várj, és azután dugd vissza.
Ha szerencséd van ( azaz ADSL-es neted), akkor új IP-t kapsz.
4/12 anonim válasza:
Nem kell várni semmit, hogyha megszakad a kapcsolat, akkor már újat fogsz kapni.
Nálam legalábbis így van.
5/12 A kérdező kommentje:
Hát a vidanettől van a net de állítólag 3óánként újítanak ha le van áramtalanítva.
2012. jún. 5. 15:15
6/12 A kérdező kommentje:
Ja és van routerem.
2012. jún. 5. 15:16
7/12 A kérdező kommentje:
De ha a routeren benyomom a reset gombot akkor nemkell ujra beállítani ott valamit mert amikor 1.nek lett bekötve akkor is egy informatikus össze vissza csinált valamit?
2012. jún. 5. 15:20
8/12 anonim válasza:
Senki nem mondta, hogy nyomd meg a reset gombot.
9/12 A kérdező kommentje:
1. kommentben ott van, hogy ha van routerem akkor indítsam újra azt hittem, hogy az azt jelenti. Akkor most mit is csináljak?
2012. jún. 5. 17:26
10/12 A kérdező kommentje:
2. kommentelő az ADSL az a koax vagy az utp kábel?
2012. jún. 5. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!