Mi a teendő akkor, ha a YouTube megszünteti az Internet Explorer 7 támogatását?
Jelenleg Microsoft Internet Explorer 7 böngészőt használok. A YouTube kiírta hogy rövidesen megszünteti a támogatást. Az a kérdésem hogy ilyenkor frissíteni kell, vagy letölteni?
Ha letöltöm mondjuk a 9-et, akkor elötte törölnöm kell a régi 7-et? Nem nagyon értek hozzá.
ugye
hát aki javasolta, megérdemel egy zöld kezet...
én az operát ajánlom. rosszabb gépeken is jól elfut, gyors, és biztonságos.
ha kicsit jobban értesz hozzá, és érdekel, lehet irányítani egérmozdulatokkal is, és van még pár extrája, nagyon kényelmes. meg persze erre is lehet telepíteni plusz alkalmazásokat (pl ami kiszedi a reklámokat a honlapokról)
Én meg azt javaslom, hogy maradj a Google keresőcég frontvonalán, mert jelenleg itt a legnagyobb, legdinamikusabb a fejlődés. Már op. rendszere is van.
Én kiemelkedően a Google termékeket/Chrome stb./ használom, és a Google Fiók szolgáltatásait:
Bill Gates MIcrosoftja az utóbbi időben alulmaradt a konkurenciaharcban, ráadásul még mindig az ő böngészőjére /int. Explorer/ fejlesztik ki a legtöbb virust, tudásban is alul marad.
A Google termékek további előnye: Pl. aki gmail-ra regiz, automatikusan kap Google Fiók-ot, de más levelezővel/freemail, citromail, stb/ is lehet ezt a fiókot regizni és ezt a Fiók-ot /nem a gmail-t!/ össze lehet kapcsolni YouTube-vel, Facebook-al stb...:
Bocs, csak mivel letöltötted a Google Chrome-t, eszembe jutott ez a javaslat.
Ha megtetszett, hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!