Mozilla Firefox 9. 0.1-gyel miért fagy le mindig a youtube és miért van az, hogy az Internet Explorer 8 gond nélkül lejátsza?
Sziasztok!
Nekem is ugyanaz a gondom, mint nektek. Vagyis nem tudok YouTube-on vidót nézni, mert az flash playert használ és mindig lefagy tőle az egész gép. Én már mindent újratelepítettem, csak a Windows XP-t (32 bit) nem. Mit lehet ilyenkor tenni? Kérlek segítsetek, mert írtó bosszantó a dolog. :(
Előre is köszi.
Nálam is állandóan lefagyott, amíg nagy nehézségek árán megtaláltam a megoldást. Ez valóban nem a Firefox és a Flash hibája, hanem a
Ask tool bar pluginé.
Azonban nem elég eltávolítani a böngészőből, bár ez az első lépés. Azaz először tiltsuk le az Ask tool bar-t, majd utána távolítsuk el a Firefoxból. Ezután zárjuk be a böngészőt.
Ha már nem fut, akkor a következő lépés az, hogy a Windows Startban keressük ki a Beállítások Vezérlőpult menüpontot.
A Vezérlőpultban a Programok telepítése és törlése részt nyissuk meg és távolítsuk el az összes Ask tool bar programot. (Ha kell, ezután indítsuk újra a Windowst.)
Ezután, ha újraindítjuk a Firefoxot, akkor már rendesen fog működni. Sőt nálam még az oldalakat is gyorsabban tölti be, mint régebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!