Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szerintetek felmegy Samsung...

Szerintetek felmegy Samsung N150-es netbook-omra valamelyik OSX?

Figyelt kérdés
Gyári állapothoz képest annyi a változás, hogy 2 GB Ram van benne. Láttam pár videót, ahol rárakták, persze az iPortable, tehát USB-ről boot-olós változat volt. Tudom, nem könnyű feladat, meg idáig amit találtam, az még olyan változat, hogy a wifi működését nem tudták megvalósítani, máshol viszont igen. Kérdés igazából csak az lenne, hogy az a vas elbírná-e mondjuk a Snow Leopard-ot? (Igazából úgy vagyok ezzel a netbook-al, hogy keveset használom, tehát nem féltem annyira)
2012. jún. 3. 13:10
 1/6 anonim ***** válasza:
A noti biztos elbírná a Snow Leopárdot, láttam már gyengébben is.. csak ahogy írtad is.. nem egyszerű rá feltelepíteni... úgy főleg nem hogy minden hardver megfelelően működjön.. ha stabil és jó rendszer kellene netezni stb akkor inkább rakj fel valamilyen Linuxot (Pl.Ubuntu) azzal nem kell szenvedni :)
2012. jún. 6. 11:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen, a gép elbírná, de kínszenvedés feltenni, ráadásul nem garantált, hogy minden hardverhez van benne driver, tehát nem biztos, hogy minden működni fog.

Linux szerintem is jobb ötlet.

2012. jún. 6. 11:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszi :) Azért lehet belevágok, tengernyi időm van :D
2012. jún. 6. 12:55
 4/6 anonim ***** válasza:

" tengernyi időm van"

Irígyellek... nem adnál belőle egy keveset? XD

2012. jún. 6. 16:05
 5/6 A kérdező kommentje:
dobok :D:D
2012. jún. 6. 19:30
 6/6 A kérdező kommentje:
kész is vagyok :D egyedül a videókártyát nem szereti, minden más sikerült, illetve 1 bajom van még vele. valahogy rá kell jönnöm, hogy a mikrofon figyelést hogy kell lekapcsolni, mert gerjed :D
2012. jún. 7. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!