Gyors segítségre lenne szükségem. A win7 telepítésénél valami oknál fogva elakadtam. Mi lehet a baj?
Elvileg szoftver vagy hardver hibát ír. Majd választás elé állít hogy milyen módban akarom elindítani(csökkentett, hálózati normál stb) akármit választok ugyan oda dob vissza.
Hardver vagy szoftver hiba... "próbálkozzon a rendszer javításával" és semmi...
Milyen hiba? Milyen windows 7? Eredeti vagy letöltött? Hogyan írtad ki? Milyen lemezen van?
Csak azért kérdezek vissza ennyi mindent mert volt már példa olyanra hogy egy windows7 példányt rosszúl másoltam át és bizony egy adott lemez szektor hiba miatt szépen ment de telepítés közepén megállt a történet és kész meghalt és ez lemez hiba volt mert ugyan azt a win7 fajtát egy másik lemezről telepítettem az meg jó volt.
Másrészt a kalóz verziókat megbuherálják úgy hogy letöltsed és jól kiszúrnak veled hogy hibás. Vagy alapból rosszul töltötték fel vagy te írtad ki rosszul. Ha eredeti bolti példányod van akkor érdemes lenne meg győzödni arról hogy amikor más gépen használtad hogyan működött, vagy esetleg nincs-e baja a laptop winchesterével, mert ha a laptop merevlemeze szektorhibás és ugye azt a bizonyos szektort érinti teleépítés végén akkor bizony már laptop hiba van. Ezen kívül még rengeteg egyéb oka lehet, én a leggyakoribb problémákat soroltam fel amik elképzelhetőek. Remélem tudtam segíteni. De legjobb az ha leírod mivolt az üzenetbe akkor talán egyenes választ is tudok vagy tudunk adni a kérdésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!