Milyen videókonvertáló/tömörítőt használjak?
Fraps-al vettem fel videót, viszont foglal 5-6 gigát, esetleg többet is. Tudom, hogy azért, mert a Fraps felvétel közben nem tömörít, vagy hasonló szóval ezt ne írjátok.
A lényeg az lenne, hogy egy GYORS videótömörítő programot szeretnék, mert amiket eddig letöltöttem az olyan volt, hogy egy 12 perces videó tömörítése, ami 10,6 gigát foglal az olyan fél óra.
"Türelmetlen vagy", "milyen a PC-d?" kommenteket mellőzzétek, ha kérhetem.
Én sajnos nem tudok mást mondani, mint hogy a videóval való munka igen idő- és gépigényes, nincs más, mint kivárni.
Végülis nem véletlen hogy a DVD lemez 4.7 GB, mert egyszerre probléma mentesen a windows ennyit tud megcsinálni. Többet is tud, de lefárasztja a gépet és az operációs rendszert.
Ha gyorsan kellene a tömörítés, akkor talán az MPEG-1 formátumot javasolnám, semmiképpen nem AVI-t, vagy mpg-2-őt vagy mást. A WMV-be való tömörítés még gyorsabban megy, de ez nagyon rossz minőséget eredményez.
.. és ahogy írtad, nem a konvertáló szabja meg a konvertálás sebességét, hanem az, hogy mit mibe konvertálsz...
Tehát két kérdésedet meg is válaszoltad magadnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!