Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan telepítsek Windows...

M@x kérdése:

Hogyan telepítsek Windows XP-t AMIBIOS alá?

Figyelt kérdés
S.O.S

2012. máj. 26. 09:39
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, mint bármilyen más BIOS alá, vagy fölé, esetleg mellé. Milyen probléma merült fel?
2012. máj. 26. 09:41
 2/25 anonim ***** válasza:

Minden gépre ugyan úgy kell telepíteni: A telepítőlemezt berakod az optikai meghajtóba, újraindítod a gépet és bekapcsoláskor kiválasztod, hogy a CD/DVD meghajtóról akarsz rendszert indítani.

Mivel nincs egységes beállítás gépek, de még BIOS-ok közt sem arra, hogy mely billentyűvel hívod elő a boot választó gépernyőt, így kénytelen vagy arra hivatkozni, amit indításkor kiír a gép. Általában Tab, vagy valamelyik F billentyű (F1-F12). Alternatívaként beéphetsz a BIOS-ba (általában DEL vagy F2) és átrendezheted a BOOT sorrendet úgy, hogy a CD/DVD legyen elöl a telepítés idejére, majd ha kész, visszarakod első helyre a merevlemezt. De a BIOS-ba ne piszkálj, ha nem tudod mit csinálsz.

2012. máj. 26. 09:43
 3/25 anonim ***** válasza:
képernyőt* :D
2012. máj. 26. 09:44
 4/25 A kérdező kommentje:

Jhajj pont a lényeget nem írtam bele -_-"

Nem tudom megváltoztatni a bootsorrendet, hogy a CD legyen legelöl.

2012. máj. 26. 09:45
 5/25 anonim ***** válasza:

Pedig nem egy nagy "was ist das?".

Olyat keress, hogy Boot Order, vagy Boot Priority.

De mint mondtam, a legtöbb alaplap rendelkezik külön BOOT menüvel, épp azért, hogy ne kelljen a BIOS-ba nyúlkálni. Találd meg, hogy melyik billentyű az neked. (ha csak nem nagyon régi alaplap)

2012. máj. 26. 10:14
 6/25 A kérdező kommentje:

És oda a Boot menübe hogy jutok be?

Elnézést de nagyon kezdő vagyok :/

2012. máj. 26. 10:20
 7/25 anonim ***** válasza:
Mit leírtam, ezt nem tudom, nincs egységesítve. Nekem például a jelenlegi alaplapomon F12, de korábbi alaplapjaimon volt már F10 és TAB is. Ezt neked kell megtalálni. Ha figyelsz, indításkor kiírja egy rövid időre általában. Vagy ha kéznél van az alaplap kézikönyve, azt is fellapozhatod.
2012. máj. 26. 10:21
 8/25 A kérdező kommentje:
Rendben megnézem, köszönöm nagy segítség vagy kapod a felfele ujjakat :))
2012. máj. 26. 10:22
 9/25 anonim ***** válasza:
Csak ne a középsőket....:D
2012. máj. 26. 10:23
 10/25 A kérdező kommentje:
??? Milyen középsőket?
2012. máj. 26. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!