Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A windows nem ismeri fel a...

A windows nem ismeri fel a cd-rom ot, pedig muködik, mit tegyek, hogy telepitsek ra windowst?

Figyelt kérdés
2012. jan. 10. 15:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem ismeri fel, vagy nem akar bootolni róla?. Első esetben nézd meg a Vezérlőpult hardverelemei között szerepel-e? Ha nem, akkor kerstesd meg a Windowssal, ha ott van, de nem működik, akkor Hardver eltávolítása. Újraindítod, és megnézed újratelepíti-e. Ha nem, akkor megintcsak kerestesd meg. Ha megvan, csak nem bootol, akkor a BIOS-ban be kell állítani a bootsorrendet, hogy a cd legyen legelöl
2012. jan. 10. 15:23
 2/7 A kérdező kommentje:
A windows bejönn. azert akarom ujra telepiteni mert szerintem a windowsal van a baj, mar töröltem a drivert többször is.
2012. jan. 10. 15:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Amugy van egy felkialtojel a driver elött. Mi lehet a baj?
2012. jan. 10. 15:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor kéne egy driver, pedig ezt a windows automatikusan fel szokta telepíteni, ha nincs...
2012. jan. 10. 15:45
 5/7 A kérdező kommentje:
a bluetooth adapter driveret sem telepiti , szerintem akkor csak a windowsal lhet a baj nem?
2012. jan. 10. 18:18
 6/7 A kérdező kommentje:
vagyis telepiti csak nem mukodik
2012. jan. 10. 18:18
 7/7 M@x válasza:

@szekalmix

AMIBIOS-ban hogyan változtassam a sorrendet?

2012. máj. 26. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!