Nem működik a felirat a KMplayer-en, mi lehet a gond (bővebben lent)?
Két gond is van:
1) Avi fomátumú videón, amikor alapból indítom angol felirat van (nincs beleépítve a videóba a felirat, csak rajta van). Belehúzok egy magyar feliratot (srt fomátum, de nem történik semmi. Kiírja,hogy betöltött a felirat, de nem vátozik semmi. A felirat nyelvénél nincs más. csak angol, pedig 100%, hogy magyar a felirat.
2) Mkv formátumú videó, alapból nincsen rajta felirat. Belerakom a feliratot (nem ugyanazt, mint az avi-ba, kiírja, hogy betöltötte a feliratot, de nem jelenik meg.
Megnéztem a felirat beállításoknál, bejelöltem a listán a betöltött feliratot, (alapból az automatikus volt bejelölve), de semmi, nincs felirat.
Mindkét formátumnál korábban már tudtam pont ilyen feliratot betölteni, akkor jó is volt, csak most rossz.
Nem tudom megoldódott-e a problémád, de ha a felületen nyomsz egy jobb egérgombot, aztán a felirathoz mész, akkor a megjelenő menüben a második vonal alatt van egy olyan, hogy "Felirat rejtése/mutatása Alt+X ". Ezt kell bepipálnod, vagy használni a billentyűparancsot. Elképzelhető, hogy itt lesz a hiba megoldása.
43/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!