Adobe Premier Pro-val szeretnék megvágni egy 720x404-es avit. Milyen beállításokat célszerű megadnom az új projektnél és a végén az exportálásnál, hogy a képméret és arány is megmaradjon, és ne legyen körülötte fekete keret?
Sosem láttam CS5-nél régebbit, de miért nem adod meg ugyan azt a felbontást 1:1 aránnyal?
Amúgy a WMV egy vacak tároló/kodek. Érdemes tömörítetlen Aviba exportálni, aztán mondjuk VirtualDubal átalakítani x264/mp3 vagy XviD/mp3-ba. Vagy még jobb, ha a végső videót MKV-ba konvertálod.
Az MKV-t nem is arra értettem, hanem tömörítetlen aviból lehet jó minőségű MKV-t készíteni. Mint mondtam, ennyire régi Premiere-t még nem láttam, csak azt feltételeztem, hogy valamiért nem akarod az avit.
Ha a fekete keret mérete jó 1:1 aránnyal de mégis van keret az annyit jelent, hogy a videót összezsugorítottad a projekten belül valamiképp, ezt neked kell visszanagyítani, hogy kitöltse az egész videó keretet. Hogy ez miért történt, az jó kérdés, de egyszerűnek tűnik a ilyen szempontból a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!