Egy átlagos mappát hogyan tudok ellátni védelmi jelszóval?
Figyelt kérdés
Magyarul: hogy csak én tudjam megnézni azt, ami benne van2012. máj. 21. 15:36
1/4 anonim válasza:
Kódold le truecryptel. Elég jó titkosítást ad.
2/4 anonim válasza:
Becsomagolod Winrar-ral, és az archívum létrehozásánál a Fejlett fülön jelszót adsz meg. Megnyitni csak azt tudja, aki ismeri a jelszót.
Az archívumot és tartalmát bővíteni, vagy törölni ugyanúgy tudod mint az intézőben, csak ezt a program ablakában végzed el. Amikor bezárod, legközelebb megint csak a jelszó megadásával lehet megnyitni.
Sokkal egyszerűbb ezt használni, mint egy kulcsokkal és saját titkosítással rendelkező programot. Ha elhagyod a kulcsot, vagy törlöd a programot, akkor úgysem fejtheted vissza a tartalmat. Ugyanúgy ha elfelejted a jelszót, nem fogod tudni feltörni az archívumot, viszont a winrar széles körű használata miatt más gépen is könnyen meg tudod nyitni, míg a titkosító programokat mindig vinni kellene magaddal.
3/4 A kérdező kommentje:
úgy értem, hogy a mappa beállításain belül nincs ilyen opció?
2012. máj. 21. 15:45
4/4 anonim válasza:
Nincs, de én is a TrueCrypt-re szavazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!