Hogyan lehet a jelszóval ellátott win rar fájlokat jelszó nélkül kicsomagolni? Esetleg valamilyen program kell hozzá? És ha igen hogyan működik?
kellenek hozzá, megfelelóen erős hálózatba kötött gépek (minél több, annál rövidebb ideig tart a jelszó megfejtése)
és szánj rá pár hónapot esetleg évet, egy 8-15 speciális karaktereket is tartalmazó jelszó megfejtéséhez.
ezeken kívül már nem kell más, csak egy RAR jelszó fejtő program, amit elindítasz és vársz türelmesen, ha szerencséd van karácsonyra a fa alá kerülhet a kibontott csomag...
Ahonnan letöltötted ott kéne keresni jelszót. Pl az oldal neve, a feltöltő neve ilyesmik...
Nem érdemes próbálkozni, ha csak nincs rá 1 éved...
Akkor meg több mint valószínű, hogy csak lehúzás az egész. Elküldöd az emeltdíjas SMS-t, kapsz egy kódot és ha mégsem az van becsomagolva amit ígértek, akkor mit csinálsz???
Nem érdemes az ilyen hülyeségekkel foglalkozni. Milyen fájl az, ha nem titok?
Szia! én már sok filmet letöltöttem és eddig ezek voltak a jelszavak általában: mozionline, filmvadasz, onlineplusz, xy, filmletoltes
remélem egyik beválik mert szerintem ezek a leggyakrabban előfordulók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!