Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Dolphin 3. 0 emulátort hogy...

Dolphin 3. 0 emulátort hogy kell beállítani hogy ne szaggasson a hang és ne legyen lassú?

Figyelt kérdés

Rengeteg videót magyar, angol, német, spanyol emberek beállításait és nem megy olyan könnyedén mint nekik.

A kép és a hang szaggat és az egész játék nagyon lassú.

A Speed 26 és 48% között mozog.

A feladatkezelőben is beraktam a polaritását magasra de nem sokat változtat.

Konfigurációm: proci: 2magos 3.0 GHz 64bit-es (intel dual core)

videokártya: Nvidia GT 220 (1GB)

memória: 3 GB DDR2-es ram

rendszer: windows 7 professional x64

A pozitív segítségnyújtást köszönöm előre is :)

2012. máj. 20. 17:34
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Vettem egy új gépet és minden meg oldódott azóta.

Hiszen már nem emulátorozok csak PC játékokat várok inkább.

Új konfigon BF3 22~27 FPS-en megy igaz ATI kártyán.

De ez már jó régi kérdés.

Akkor azt a gépemet vettem frissen 50e-ből.

Most ezt a gépet vettem 100e-ből úgy hogy a winyó meg memóm az előzőgépből jó.

De azért az ATI VTX HD6770 jól duruzsol mostmár fullon csak az i5-ös porcinak még ez is sok :D

2013. jún. 28. 09:58
 12/16 anonim ***** válasza:

Gyenge a procija?????? LOL! Ha a Ps4/Xbox One 8 magos prociját nézzük, akkor ahhoz képest tényleg gyenge, de azért ne ez legyen mindenkinek a viszonyítási alap. Ennyi erővel, már minden gyenge.

A mai világban már egy telefon egy számítógép, pedig én 23 évesen a telefonálásra használom, persze ki, mire és hogy, szíve joga, ezt nem vonom kétségbe.

Nekem dupla magos, 2.60-as GHz-s van, és nekem tökéletesen megfelel, de a videkártyám Ps2-es szintű, ez a "gond". Igaz, én nem játszom gépen, arra ott a játékkonzol.

2013. jún. 28. 22:35
 13/16 A kérdező kommentje:
Tudom de itt gyakorikérdéseken annyi de annyi gazdak gyermek van hogy nekik a 2 meg 4 mag az valahol a föld alatt van mert ők csak a 6 meg 8 magos procit veszik meg és "azz ecsém a processzor"
2013. jún. 30. 08:53
 14/16 A kérdező kommentje:
Más dolog hogy 8 magot ki se tud semmire használni de nagyon erős gépe van.
2013. jún. 30. 08:53
 15/16 vegita84 válasza:
A DOLPHIN 4.0-ÁS VAN NEKEM AZ ÉN GÉPEM A KŐVETKEZŐ ALAPLAP ASROCK-960-GM-GS3-FX PROCIM:AMD ATHLON XII-250 3X3600-AS RAM DDR3-2GIGA VIDIKARIM PALIT GEFORCE GTX-560 1-GIGA GDDR5-256-BITTES ÉS ÉNEKEM AZ EMU NEM HASZNÁLJA KI A PROCIT 100-ALÉKOSSAN ÉS WINDOWS 7-32-BITTEM VAN REMÉLEM TUDTAM SEGITENI JA ÉS ÉN A DRAGON BALL Z BUDOKAI TENKAICHI 3-AL JÁTSZOK RAJTA.
2014. okt. 23. 01:00
 16/16 anonim válasza:
Lassúság ellen javasolnék egy driver frissítést, és egy picivel több RAM-ot(1-2 GB), a hang akadozása ellen meg azt hallottam, hogy a dedikált hangkártyákat jobban szereti, mint az integráltakat. Remélem tudtam segíteni!
2016. márc. 27. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!