Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen progival lehet beállíta...

Milyen progival lehet beállítani, hogy ne csússzon a hang?

Figyelt kérdés

Letöltöttem olyan filmeket HD minőségben,amiből itthon nem készült semmilyen formátum szinte. szinkronom is van hozzájuk,össze muxoltam,de csúszik a hang,az elején a filmnek csak pár másodpercet, a végén már több percet.

a forrás az angol az 1:34:19 másodperces.

a szinkron amit ráakarok tenni az 1:30:28 másodperces.

tudom,hogy sok időbe telik,de szeretném megcsinálni mindenképp,gondolom a másik filmmel is akkor gondom lesz. de nekem megéri a fáradságot,csak nem tudom hogyan kezdjek neki,mivel stb..

2012. jan. 16. 15:24
 1/1 anonim ***** válasza:
Vágd meg a hangot ha csúszik és húzd a megfelelő helyre.(Mikor elkezd csúszni a hang akkor vágd meg és húzd a megfelelő helyre,majd ezt többször is meg kell valószínűleg ismételned)Valamilyen videószerkeztőt ajánlok.Pl Ulead Video studio vagy Corel Video Studio(Trial verzióban is meg tudod csinálni vele),Adobe After Effect stb.Én így tudnám megcsinálni
2012. jan. 16. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!