Miért jobb a linux a windowsnál?
Gyorsabb, kevesebb memóriát eszik és helyet foglal.
Ennél nagyobb haszna nincsen.
Windowsos játékok többsége nem fut rajta (ne gyertek hogy Wine), kevés a program rá.
+ingyen van és nem kell bohóckodni a programok telepítésével, meg több éve sem láttam vírust, meg nyugodtabban alszom, hogy holnap ismét el fog indulni és nem írja ki a szoftverhamisítás áldozatává váltam, meg lehetne sorolni érveket és ellenérveket is a Win mellé.
Kinek mire kell és mik az igényei!!!
Sok különböző felülete létezik, azt használhatod, amelyik tetszik.
Milyen szempontok alapján választanál operációs rendszert? Stabilitás? Sebesség? Kézre állóság? Beállíthatóság? Mindegyikhez van megfelelő Linux, csak győzzed kiválogatni.
Ha nemcsak használni akarod a rendszert, hanem bele is nyúlni, egy kicsit jobban az igényeidhez szabni, akkor Linuxot használva megteheted.
Vannak úgynevezett live rendszerek, amelyek elférnek akár egy CD-n. Mindenütt a te saját rendszeredet használhatod a saját magadnak összeválogatott programokkal ésaz igényeidnek megfelelő beállításokkal.
Itt szépen összefoglalták a Linux előnyeit:
Na utolsó:
Ez igen, ez volna a tömör igazság.
Mert jobban ismerem.
Nekem kényelmesebb.
Több a szabadságom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!