Mi történt a win7-el? Bekapcsolom kéri a jelszót utána meg feketeség, de az egeret tudom mozgatni?
Szóval reggel bekapcsoltam szépen tölt, kéri a jelszót már a grafikus felületnél utána ahogy jönnie kéne be az asztalnak semmi nem jön be csak a nagy feketeség, de egeret tudok rajta mozgatni. Ez mitől lehet?
Két tippem van, vagy valami vírust szedett össze, vagy az a baja, hogy nem eredeti a win 7 rajta. Már máskor is volt ilyen, hogy ahogy bekapcsoltam bejött egy kis ablak amiben közli. Két választás volt, beszerzés most, vagy döntés később. Egyértelműen mindig arra kattintottam, de ilyenkor utána mindig elment a háttér és fekete volt az egész. De voltak ikonok, tálca minden.
Másik kérdésem: rakhatok rá windows xp-t? az van most jelenleg kéznél, fel tudnám tenni rá, de később a win 7 kéne vissza.
Ha az xp-t rakom rá, ugyanúgy megmarad a D meghajtón a cuccaim? Elég sok minden van, aminek nem kéne eltűnnie.
Nem vírus, nem aktiválás, nem frissítés - legalábbis valószínűleg.
Talán újratelepítened sem kell - olvasd végig ezt: http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__2..
ezt anno én kérdeztem, de folyamatosan írtam, hogy mire jutottam. Talán neked is segít.
Amikor bekapcsolod a gépet, nyomogasd az F2, vagy a DEL gombokat, hogy eljuss a BIOS-ba. Itt meg kell keresned a boot-sorrendet, és a CD/DVD-ROM-ot tedd első helyre, utána jöhet a HDD.
Ekkor ha van lemez a DVD-meghajtóban, akkor arról próbál bootolni. Ha tehát a windows dvd van bent, akkor sikerülni is fog neki. Te pedig kiválaszthatod, hogy javító telepítés legyen, újratelepítés, formázással, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!