Miért jó ez a sz*r minecraft?
Figyelt kérdés
valaki mondja el nekem miért jó ez a f*stalicska játék2012. máj. 8. 21:17
12/22 Mészáros Benjamin válasza:
Letudnád írni az IP címet? :)
13/22 anonim válasza:
Az ip cím : 89.32.145.109:25565
15/22 anonim válasza:
Ez kicsit off lesz.
Nekem osztálytársam "mutatta" meg a minecraftot.
Először hetekig nem néztem meg mi az,de utána amikor mégis,
mondom pfffúúúúú de szarrrr ez mi a franc ez fos...
1 hétre rá valamiért visszamentem a kezdőoldalra.
Ott van egy vidi,azt megnéztem.A reakcióm(vagy mi):EBBEN LEHET HÁZAT ÉPÍTENI? Ja.
Törtben játszotTAM,de hamar rá kellett jönnöm,hogy nem csak házat lehet építeni.
Több milliárd,vagy akár végtelen lehetőség közül lehet választani.Tényleg.
Ez a kedvenc játékom,egyszerűen semmi nem ér fel vele(az én részemről).Nem a grafikát kell nézni.
Érdekes,hogy lag nélkül,fullon menjen,mégis erős gép kell.
Hogy van ez?
Remélem elolvastad a válaszomat,és elgondolkodtál.
Köszönöm :D
16/22 Mészáros Benjamin válasza:
Ha nagy a ramod és jó a vidikártyád ja és persze 64 bites a javad akkor a lagg meghal
17/22 anonim válasza:
garry's mod sokkal jobb. Csak azért nem terjedt el mert bonyorult. Sokkal több addon van hozá. Ja és van benne minecraft is..
18/22 anonim válasza:
A Gmod meg a Minecraft teljesen más játék. A kettő közt annyi távolság van, mint 2 galaxis közt!!!
19/22 anonim válasza:
Aki egy kicsit kreatív, az szereti a Minecraft-ot. Amúgy nem a grafikát kell nézni.
20/22 anonim válasza:
VISSZAÍRNÁL, VAGY CSAK SZÓRAKOZÁSBÓL TETTED KI A KÉRDÉST?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!