Miért jó ez a sz*r minecraft?
Attól, hogy neked nem tetszik, másoknak még tetszhet. :)
Miért foglalkozol vele, hogy más mivel játszik?
Attól mert neked valami szar, még nem jelenti azt, hogy szar. Amúgy szerintem jó játék, lehetne benne több tartalom, szerencsére sok a lelkes modder, akik ez ügyben tesznek valamit és egyébként is még fejlesztik. Nem a grafikát kell nézni. Szerintem egy Minecraft vagy Terraria, vagy The Binding of Isaac 1000x többet ér, mint egy COD. Sokkal több játékóra, kreativitás van az általam említett játékokban. Az, hogy neked nem tetszik, az már más kérdés. Te mondhatod, hogy szar, attól még nem az.
Ami jó benne, több ezer játékóra. Szinte végtelen világ, remek crafting rendszer, sok cucc, multiplayerben fantasztikus játékélmény, hatalmas modding közösség (ebbe most beleveszem a map készítőket is). Lehetne több mob benne és még több cucc, igazából egy adventure mód jó lenne bele. Valamint jó lenne, átírnák egy jobb motorra, mert a JAVA alapú OpenGL motor ami hajtja, meg maga a JAVA nem annyira gyors, szóval teljesítmény terén lehetne javítani rajta. Szerintem ár/érték arányban is nagyon jó. Tényleg, ritka az a játék, amelyikkel sok sok óra játék után is játszol. Az pedig külön élmény, ha multiplayer-ben játszol másokkal, olyan sok lehetőség van, nincs itt kötött játékmenet, mint sok játékban megszoktuk. Ha tizes skálán kellene értékelnem a Minecraftot, akkor adnék rá 8.5 pontot.
Persze, ízlések és pofonok. Szeretem az FPS-eket, RPG-ket, szimulátorokat, de a fejlesztők néha erősen a pénzre hajtanak, mint a minőségre, ezért a független játékfejlesztők az én szemembe sokkal többet érnek, mint egy EA például. Viva Mojang!
Kicsit átmentem off-topicba, bocs.
Lemaradt a fele:
Úgy, hogy ki sem próbáltad ne itélkezz! Utánna felöllem mondhatsz rosszat is. Egy próbát meg ér.
És egy kérdés. Szerinted mi a jó játék? (Csak érdekel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!