Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » UTorrent mért nem tölt rendesen?

UTorrent mért nem tölt rendesen?

Figyelt kérdés

Sziasztok .

Az lenne a kérdésem , hogy az utorrent sarkában mi az a piros körben felkiáltó jel ? (Nem lehet kapcsolódni .A tűzfal/router korlátozza a hálózati forgalmat stb...)

Eddig még nem volt ilyen , tehát nem értem , hogy mi ez .

Valaki tudna részletes leírást írni , hogy mi is a teendő ?

Windows tűzfalam van , avast antivirust használok ..

Netem upc-s (25m/s) és mégis torrentnél ilyen 200-600Kbts-el szed..(hallottam , hogy a upc korlátoz sok mindent , de hogy ennyire ??)

Előre is köszi .

2012. máj. 6. 11:15
 1/4 djhell ***** válasza:
használsz routert? ha igen akkor ott is és a vírusirtóban is portot kell nyitanod a kapcsolatoknak :)
2012. máj. 6. 14:53
 2/4 djhell ***** válasza:
valamint utorrentben is be lehet állítani h korlátozza, ha mondasz pontos windows példányt, akkor segítek beállítani a tűzfalat, ha pedig routered van és leirod a tipust és a pontos modellszámot, akkor annak a beállításában is segítek :)
2012. máj. 6. 14:54
 3/4 A kérdező kommentje:

Okés köszi :)

Widnows xp sp2 , és TPLink-WR340GD

2012. máj. 6. 15:19
 4/4 djhell ***** válasza:

A Windows tűzfal konfigurálása a Windows biztonsági központban

Programkivétel hozzáadása

Ha felvesz egy programot a kivétellistára, azzal engedélyezi, hogy a tűzfal a program minden egyes futtatásakor változó porttartományokat nyisson meg. Programkivétel hozzáadásához kövesse az alábbi lépéseket:

Jelentkezzen be egy rendszergazdai jogosultságokkal rendelkező fiókkal.

Kattintson a Start menü Futtatás parancsára, írja be a wscui.cpl parancsot, majd kattintson az OK gombra.

A Windows biztonsági központban kattintson a Windows tűzfal hivatkozásra.

A Kivételek lapon kattintson a Program hozzáadása gombra.

A programok listájában kattintson a hozzáadni kívánt program nevére, majd kattintson az OK gombra. Ha a kívánt program neve nem található a listán, a Tallózás gombra kattintva keresse meg a programot, és kattintson az OK gombra. Megjegyzés: Ha nem tudja, hogy a program hol található, a program helyének megállapításához kérjen segítséget a program forgalmazójától.

Kattintson az OK gombra.

Router port nyitás:

itt találsz egy videót, hogy hogyan kell csinálnod:

http://www.youtube.com/watch?v=Lm9Ca_zlLHw

azt, hogy milyen portra van szükséged megnézheted az utorrentben:

Beállítások - Beállítások - Kapcsolat - Bejövő kapcsolatoknál használt port után szereplő számra kell portot nyitanod

ugyanebben a menüben pipáld ki:

UPnP port hozzárendelés

NAT-PMP hozzárendelés

Windows tűzfal kivétel hozzáadása

NE LEGYEN KIPIPÁLVA: Véletlen port minden indításnál

Ugyan ilyen routerrel régen én is így voltam, nekem segitet ez a megoldás

ha nem menne ezután sem akkor valószinű, hogy az utorrent valamelyik béta verziója van a gépeden, ez esetben töltsd le az utolsó STABIL verziót az utorrent.hu weboldalról ! :)

2012. máj. 6. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!