UTorrent mért nem tölt rendesen?
Sziasztok .
Az lenne a kérdésem , hogy az utorrent sarkában mi az a piros körben felkiáltó jel ? (Nem lehet kapcsolódni .A tűzfal/router korlátozza a hálózati forgalmat stb...)
Eddig még nem volt ilyen , tehát nem értem , hogy mi ez .
Valaki tudna részletes leírást írni , hogy mi is a teendő ?
Windows tűzfalam van , avast antivirust használok ..
Netem upc-s (25m/s) és mégis torrentnél ilyen 200-600Kbts-el szed..(hallottam , hogy a upc korlátoz sok mindent , de hogy ennyire ??)
Előre is köszi .
Okés köszi :)
Widnows xp sp2 , és TPLink-WR340GD
A Windows tűzfal konfigurálása a Windows biztonsági központban
Programkivétel hozzáadása
Ha felvesz egy programot a kivétellistára, azzal engedélyezi, hogy a tűzfal a program minden egyes futtatásakor változó porttartományokat nyisson meg. Programkivétel hozzáadásához kövesse az alábbi lépéseket:
Jelentkezzen be egy rendszergazdai jogosultságokkal rendelkező fiókkal.
Kattintson a Start menü Futtatás parancsára, írja be a wscui.cpl parancsot, majd kattintson az OK gombra.
A Windows biztonsági központban kattintson a Windows tűzfal hivatkozásra.
A Kivételek lapon kattintson a Program hozzáadása gombra.
A programok listájában kattintson a hozzáadni kívánt program nevére, majd kattintson az OK gombra. Ha a kívánt program neve nem található a listán, a Tallózás gombra kattintva keresse meg a programot, és kattintson az OK gombra. Megjegyzés: Ha nem tudja, hogy a program hol található, a program helyének megállapításához kérjen segítséget a program forgalmazójától.
Kattintson az OK gombra.
Router port nyitás:
itt találsz egy videót, hogy hogyan kell csinálnod:
http://www.youtube.com/watch?v=Lm9Ca_zlLHw
azt, hogy milyen portra van szükséged megnézheted az utorrentben:
Beállítások - Beállítások - Kapcsolat - Bejövő kapcsolatoknál használt port után szereplő számra kell portot nyitanod
ugyanebben a menüben pipáld ki:
UPnP port hozzárendelés
NAT-PMP hozzárendelés
Windows tűzfal kivétel hozzáadása
NE LEGYEN KIPIPÁLVA: Véletlen port minden indításnál
Ugyan ilyen routerrel régen én is így voltam, nekem segitet ez a megoldás
ha nem menne ezután sem akkor valószinű, hogy az utorrent valamelyik béta verziója van a gépeden, ez esetben töltsd le az utolsó STABIL verziót az utorrent.hu weboldalról ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!