Müködik mindenkinek rendesen az utorrent 3. 0?
jajj anyám...
"Az internetkapcsolat sebessége mindig az ADOTT viszonyok között elérhető, szerződésben foglaltak szerinti maximumot meg nem haladó erőforrásokat biztosítja a hálózat."
érted már, hogy amíg eljut hozzád az adatcsomag, rengeteg útvonalat bejár, amiket NEM CSAK TE veszel igénybe az adott időpillanatban?
Nem tudom mi történhetett anyukáddal, de figyel oda rá.
Amúgy meg mindennel tisztában vagyok. Nem egy hülye amatőr, hugyos gyereknek írtál.
Thome-tól van netem és nekem kiválóan működik. Mindig.
És más kliensekkel semmi gond nincs. És a régebbi utorrentekkel se volt. Csak az új 3.0 ingadozik. Több torrentnél is megvillant ez a dolog. Hogy fel-le ugrál a letöltés. Hülye szövegeket nem kell írni. Csak annyit hogy másnak jól működik e. Köszönöm válaszod.
Hello!
Ez a verzió nekem sem szinpatikus, ugyanis nekem is vannak vele gondok... Ajánlom hogy telepítsed inkább a bittorrent 7.21-et, ez a verziója, nekem remekül bevállt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!