Nektek hogy tetszik a black ops 2 így trailerből?
Figyelt kérdés
Aki még nem látta volna. http://www.youtube.com/watch?v=ksSxEZMJd0w&feature=g-logo
Nekem nem tetszik ez a túl modern dolog.Ti hogy vagytok a játékkal?
2012. máj. 5. 22:25
1/4 Racz Mario 

válasza:

Háááááááát kicsit fura lesz, hogy robotok meg minden,de sztem Jó lesz.Azért már van tapasztalatuk, ugyhogy csak nem rontjak el nagyon :D
2/4 anonim 

válasza:

Nekem sem tetszik , de a CoD4-től egyik sem. A WW2 CoD-kat szeretem. :)
3/4 anonim 

válasza:

Nem jó szerintem trailerből ítélni meg egy CoD-ot. Már al előzőeknél is csak néztem hogy ugyanmár mi ez, aztán maga a játék pár órányi tömör akció volt. Sztem lövöldének jó lesz ez is, bár én nem csípem különösebben ezt a vonalat.
4/4 anonim 

válasza:

szerintem egy hatalmas szar lesz. most nem írom le, leírtam már pár ugyaniylen kérdéshez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!