Mit tegyek, hogy a videólejátszás végre normális legyen? (Többi lent)
Akár neten, akár gépről HD vagy egyéb felbontású videót akarok nézni, állandóan kockás a kép.
Van fent K-lite, a legújabb, de már enélkül is próbáltam.
Ami videólejátszó létezik (VLC, Splash etc.) minddel ugyan ezt csinálja.
Az nvidia progijában már beállítottam, hogy az nvidia videókártyával indítsa a lejátszó programot, de még sem így tesz.
Ezt csak amiatt akartam,, hátha az szebb képet ad.
Bár nem hiszem, hogy az inteles HD chip ne tudná ezt, mikor a COD MW 2-őt is simán viszi minimumon, max felbontással (csak kipróbáltam, mit is tud...).
Egyszerűen nem tudom, mit kellene tenni, Win 7 újratelepítés nem oldotta meg eddig, mondjuk nem is emiatt került sor a reinstallra.
A legfrissebb driver van fent mindenből.
Nem tudom, mit tegyek, de nagyon zavar az a sok kocka, még élsimításokkal is rossz, főleg fekete kép esetén (éjszakai jelenetek pl.).
A gépem bőven bírja, egyébként a sima dvdrip filmekkel is ugyan ez a baj, ha kiírom őket és DVD lejátszóba teszem, ott minden oké.
Csak a filmekkel van ez, szóval lehet, hogy más codec pack kellene?
Sajna csak ilyen hosszan tudtam részletezni, talán több okosságot tudtok így mondani :)
Kösz, hogy segítesz. Én ezeket már mind megpróbáltam, akkor végülis mindegy. Már volt tiszta telepítés mindenből stb stb. De legalább megpróbáltuk.
Csak ha itt hisztizel, azért mert nem érted, az én, szerintem egyértelmű hozzászólásaimat, akkor nem is írtál volna legalább....
Kössz
De hát ezt már az elején részleteztem, hogy minden tipusú videó kockás. Egy full hd-t tettem be tesztnek, hogy beszámolhassak arról, hogy mennyi a CPU %.....
És azt is írtam, hogy ha kiírom őket, akkor a tv-n normálisan lehet lejátszani, erre föl jössz azzal az értetlen kérdéssel, hogy hát lehet, hogy az nem is profi munka meg mittudomén még milyen....
Még mit kell lefordítani neked?
De milyen tv-n? Régi analogon? Minden pöpec. Modern laposon? Csak a full és a félhd.
Nem beszélgetek veled többet.
Csak ha kipróbáltad a lejátszót a linken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!