Bus & Cable car simulator - San Fransisco-ban ha megyek a busszal miért nem szállnak be az emberek a buszba?
Figyelt kérdés
Már több járatot végigmentem és csak ott állnak a buszmegállóban. Hiába nyitom ki az ajtót, vagy engedem lejebb az elejét, vagy dudálok nekik csak ott állnak mint a szobor. Miért van ez ?2012. máj. 3. 19:34
11/20 A kérdező kommentje:
Na én még ezt sem tudtam, hogy mivel hozom elő az eszköztárat :D És az feltétlenül szükséges valamilyen küldetéshez ? Nézd meg youtube-on nincs más ötletem.
2012. aug. 29. 10:22
12/20 anonim válasza:
Köszi de azon nem igen találtam semmit!!
13/20 anonim válasza:
Lépések, beszélsz a kocsiba, E gomb, Tab gomb, Page up gomb,és gáz. Nem csak járatszám, hanem vonalszámot is be kell ütni. Pl: Line: 654 Route:01
14/20 anonim válasza:
Ékszíjat a benzinkúton tudsz venni, pl. a Fishermann's Warf (térképen északon) buszpályaudvarnál is van egy a térkép narancssárgán hozza a benzinkutakat. Ja, és én is segítségre szorulok...
Hogyan lehet a jegyeket kezelni,( mert gondolom, a jegyvásárlás nélkül felszállóknál kéne...)..
csak egyfajta új autóm és lakásom lehet?
15/20 anonim válasza:
Ja, az ékszíj csak akkor kell, ha nem megy a busz, nem nyílik ki az ajtó magától, amikor már rég megy a motor...
16/20 anonim válasza:
Köszönöm szépen,hogy megmondtad az ékszíj lelőhelyet! Am a jegyeket nem tudom hogyan kell kezelni! A másik meg hogy azt sem tudom hogy hol lehet venni új házat meg új autót! Van egy olyan hogy autókereskedés de oda se bemenni nem tudok se semmit! Ha ebben is tudnál segíteni az jó lenne!Még egyszer köszi!
17/20 anonim válasza:
Engedd le a buszt... :D az ajto nyito gomb felett van egy gomb amit ha megnyomsz lesüllyed a busz ..:D és akkor fel szállnak .:)
18/20 anonim válasza:
csak varosba lehet vele menni?
19/20 anonim válasza:
o.O Ékszíjat a töltőállomásokon lehet venni 200$-ért.
20/20 anonim válasza:
Ékszíjat a benzinkútban a pultnál lehet ékszíjat, megszakítót és kávét! Én azt nem tudom, hogy hogyan lehet menetjegyet kezelni mert az értékelésnél mindíg kiírja hogy kezelt menetjegyek száma 0\valamennyi! És ékszíjat hogy kell cserélni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!