Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Bus & Cable car simulator -...

Bus & Cable car simulator - San Fransisco-ban ha megyek a busszal miért nem szállnak be az emberek a buszba?

Figyelt kérdés
Már több járatot végigmentem és csak ott állnak a buszmegállóban. Hiába nyitom ki az ajtót, vagy engedem lejebb az elejét, vagy dudálok nekik csak ott állnak mint a szobor. Miért van ez ?

2012. máj. 3. 19:34
1 2
 1/20 anonim válasza:
Nem tudom. Viszont nem tudsz segíteni amikor a legelején beszállok abba a pick-up ba akkor megnyomom az e betüt hogy beinduljon a motor. És utána mit kell csinálni? mert nyomom a gázt és nem megy. Ha tudnál segíteni megköszönném :D
2012. máj. 14. 20:39
 2/20 A kérdező kommentje:
először ki kell kapcsolni a kéziféket(space) és berakni sebességbe(page up)
2012. máj. 15. 16:56
 3/20 anonim válasza:

istenvagy! :D

Bocs csak németül van meg aztán nem tudok annyira jól.:D

2012. máj. 15. 18:16
 4/20 anonim válasza:
előző vagyok. Nem lehet hogy azért nem szálnak be az utasok mer nem ütöd be vagyis nem tudom hogy be lehet e a buszba ütni abba a jegyadó cuccba a vonalat hogy pl: 32-es?
2012. máj. 15. 18:18
 5/20 A kérdező kommentje:
beütöttem a járat számot meg mindent amit kell de mindegy majd a youtube segít :)
2012. máj. 15. 18:49
 6/20 anonim válasza:

Hallod még mindig nem megy :(

Elösször megnyomom a c-betűt bekapcsol a motor. Utána a space és utána a page up-ot. És nem megy!

nem tudod mit csináltam rosszul?

:DDD

2012. máj. 15. 20:09
 7/20 A kérdező kommentje:

Hát a sorrend:

-beülsz a kocsiba

-beindítod a motort

-kihúzod kéziféket (ha megnyomod f1-et akkor látod ha van egy piros karika akkor be van húzva)

-sebességbe rakod (ezt is látod amikor megnyomod f1-et és egy fehér "D"betűt látsz

-aztán nyomod a gázt

én viszont már megoldottam, hogy beszálljanak az emberek. rosszul írtam be eddig a járatszámot :)

2012. máj. 15. 21:20
 8/20 anonim válasza:
Én viszont az ékszíjjal küszködöm! Nem tudnátok segíteni abban hogy hogyan tudnék ékszíjat keríteni??
2012. aug. 27. 22:30
 9/20 A kérdező kommentje:
Ékszíjat ??? :O Még soha nem találkoztam ékszíjjal a játékban. Meg már letöröltem mert folyton kilépett a játék. Bocsi, de én nem tudok ebben segíteni.
2012. aug. 28. 20:35
 10/20 anonim válasza:

Köszönöm szépen!

amúgy meg a j gomb megnyomásával előjön az eszköztár és ott van. ékszíj:0/2 és nem tudom hogy kell azt többre venni!!

2012. aug. 29. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!