Törpilla92 kérdése:
Fuji Finepix fényképezőgéphez adott CD-n lévő MyFinePix program csak képnézegető, és segédlet a képek számítógépre rakásához, vagy tartozik hozzá képszerkesztő is, amolyan photoshop féle?
Figyelt kérdés
Mert sehol sem találok olyan eszközöket, viszont telepítés közben voltak szerkesztési lehetőségre utaló képek.2012. máj. 3. 17:44
1/3 anonim válasza:
Ha jár is, valamilyen kezdetleges szerkesztő lehet, amit más ingyenes és nagyobb tudású alternatívával ki tudsz váltani (irfanview, xnview például képnézegető és szerkesztő is).
De ha már ott van nálad a program, miért nem nézted meg?
Nem is kötelező ezt használni, mert ha valóban szerkeszteni akarod a képeket, akkor olyan programot fogsz futtatni, ami képes lesz rá (például a photoshop, vagy gimp, photoscape esetleg).
2/3 A kérdező kommentje:
Persze, van a gépen Photoshop is, meg Photoscape is, csak azt hittem ehhez is jár valamilyen. Csak megnézni, hátha jobb :) Azért feltelepítettem, hátha használható, de aztán nem találtam sehol. Azért gondoltam itt megkérdezem, hátha valakinek van ilyen gépe. De az is lehet, hogy én csesztem el valamit.. :\
2012. máj. 3. 19:10
3/3 anonim válasza:
Nem fognak semmilyen komoly programot mellékelni, mert nem feladata egy gyártónak még azt is fejleszteni. Csak egy lehetőség, sokszor a saját program például jobb beállítást tud elérni, mert a fényképezőgép tudása és minősége alapján állítják be a változtatások lehetőségét, és a saját programban egy kép színhűsége vagy megjelenítése szebb lehet egy függetlenhez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!