Letöltöttem a Photoshoppot (CS5) az Adobe oldalról beírtam egy sorozatszámot telepítés előtt, amit elfogadott de febr 25-én lejárt az egy hónap. Mit tudok tenni hogy újra működjön?
már próbáltam új serial number-t beírni kipipálta de miután bejelentkeztem nem fogadta el..
Ezután próbáltam új regisztrációval letölteni de akkor sem fogatta el! :( De nagyon kéne a program megvenni meg nem tudnám az ára miatt..
Mit gondoltok hogy tudnám újra "működtetni"?
köszi.
és ezzel mit kell majd csinálni?
ohh hát nem magyar verzió és így kiderül hogy nem az a verzió van meg amiben tudnűl segíteni..:(((((
egyedül nem tudom megcsinálni letöltöttem, megnyitottam és hogyan tovább?? xdd :$$ :(( :||
Szia!
Nem tudom hol tartasz a "kódolásba". Ebben segíteni nem tudok. Viszont azt tudom, ha már egyszer elfogad egy kódot, akkor ha utána újra meg akarod nyitni a PS-t, akkor előtte szakítsd meg az internet kapcsolatot. A továbbiakban is így kezd el használni, akkor már soha nem fog kódot kérni.
De ha egyszer is bekapcsolva hagyod a netet és úgy akarod megnyitni, akkor kérni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!