Megeri windows 7-es rakni a gepemre ha csak 1 giga ramom van?!
Figyelt kérdés
2012. máj. 2. 19:48
2/9 A kérdező kommentje:
miert?
2012. máj. 2. 19:51
3/9 anonim válasza:
Kizárásos alapon azért, mert borzasztó kevés.
4/9 A kérdező kommentje:
tudom muszaj vennem ramot....amugy a tobbi resze a gepnek jo 1gigas videokartya s dual coreos proci stb.
2012. máj. 2. 19:54
5/9 Manesz válasza:
csak mondom hogy nekem 4 giga a tényleges ramom, de a winfos 7 annyit lefoglal hogy 3,4 giga az amit használhat szabadon ha be van kapcsolva
6/9 anonim válasza:
Szerintem simán mehet, nekem is 1gigám van, mégis teljesen jól fut. Mondjuk játék közben talán pl Gothic 3azni már nem érdemes vele.(De a vindóz 7 az jó dolog.)
7/9 anonim válasza:
szűkösnek szűkös lesz, de nagyon alap használatra (filmnézés, zenehallgatás, kevéslapos böngészés, 1.000 éves játékok) elég lesz. viszont az első kicsit memóriaintenzívebb program le fogja ölni, arra készülj fel.
8/9 anonim válasza:
1600 MHz-s single core procim, 1 giga ramom 512-es VGA-m volt előző gépemben, viccesen feltettem egy 32 bites win7-et, hát a ramot kevesellte kicsit :/ Futott szépen a randszer, de ahogy elkezdtem valamit csinálni pl.: játék, vagy PS, egyből éreztem, hogy bizony kevés a ram, tettem bele még 1 gigát, akkor már a proci volt kevés, így maradt a jó öreg xp. Amúgy egy próbát megér, mert amennyi gép annyi tapasztalat :)
9/9 anonim válasza:
tesomnak ddr 2 1gb 1,9ghz amd dual és 512 vidikari a latijába ez van és gyorsab a z n gépemnél is :s
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!