Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Megeri windows 7-es rakni a...

Megeri windows 7-es rakni a gepemre ha csak 1 giga ramom van?!

Figyelt kérdés
2012. máj. 2. 19:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. máj. 2. 19:50
 2/9 A kérdező kommentje:
miert?
2012. máj. 2. 19:51
 3/9 anonim ***** válasza:
Kizárásos alapon azért, mert borzasztó kevés.
2012. máj. 2. 19:52
 4/9 A kérdező kommentje:
tudom muszaj vennem ramot....amugy a tobbi resze a gepnek jo 1gigas videokartya s dual coreos proci stb.
2012. máj. 2. 19:54
 5/9 Manesz ***** válasza:
csak mondom hogy nekem 4 giga a tényleges ramom, de a winfos 7 annyit lefoglal hogy 3,4 giga az amit használhat szabadon ha be van kapcsolva
2012. máj. 2. 20:00
 6/9 anonim válasza:
Szerintem simán mehet, nekem is 1gigám van, mégis teljesen jól fut. Mondjuk játék közben talán pl Gothic 3azni már nem érdemes vele.(De a vindóz 7 az jó dolog.)
2012. máj. 2. 21:12
 7/9 anonim ***** válasza:
szűkösnek szűkös lesz, de nagyon alap használatra (filmnézés, zenehallgatás, kevéslapos böngészés, 1.000 éves játékok) elég lesz. viszont az első kicsit memóriaintenzívebb program le fogja ölni, arra készülj fel.
2012. máj. 2. 21:26
 8/9 anonim ***** válasza:
1600 MHz-s single core procim, 1 giga ramom 512-es VGA-m volt előző gépemben, viccesen feltettem egy 32 bites win7-et, hát a ramot kevesellte kicsit :/ Futott szépen a randszer, de ahogy elkezdtem valamit csinálni pl.: játék, vagy PS, egyből éreztem, hogy bizony kevés a ram, tettem bele még 1 gigát, akkor már a proci volt kevés, így maradt a jó öreg xp. Amúgy egy próbát megér, mert amennyi gép annyi tapasztalat :)
2012. máj. 3. 01:57
 9/9 anonim ***** válasza:

tesomnak ddr 2 1gb 1,9ghz amd dual és 512 vidikari a latijába ez van és gyorsab a z n gépemnél is :s

XD

2012. máj. 5. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!