Miért van ez? (lent)
Kína egy más világ, ők hamarabb csinálnak egy saját verziót, mint azt használják mint a világ.
például:
Az írásod viszont katasztrófa.
Nem a tartalmat rossz olvasni, van egy véleményed, nem kötök bele.
De ahogy megfogalmazod, mint egy idegbajos: négy kérdőjel, kiabálás, alpári stílus, az "xD" sem hiányozhat, a szövegközpontozás viszont igen, és azt sem tudod hogy melyik mondat kérdő vagy kijelentő, így egységesen sikerült kérdő- vagy felkiáltójelet írni egy kijelentő végére is.
Ennyit kellett volna kérdezni:
"láttam egy videót (gameplay), és ellopták a WoW-ból a Lich Kinget! A játék elindítása után (asszem a bejelentkező képernyőnél) miért a Lich King van, ahogy ahogy ül? Ez most lopás vagy mi?"
Esetleg belinkeled a videót, hogy mégis tudják az emberek hogy miről beszélsz.
A többi nem a kérdés része, csak szöveg. De erről ennyit, még rám fogják, hogy nyelvtannáci vagyok. Te is már biztos elmentél már a következő 12 órányi WoW-ozásra, úgyhogy feleslegesen írtam. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!