Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 11 indítása során...

Windows 11 indítása során miért kéri, hogy válasszak operációs rendszert?

Figyelt kérdés

Azt írja, hogy válasszak és felsorolt korábban még csak 2, most már 5 Windows 11 4. kötetet. Miért? Hogy alakult ki? Kiválasztom általában az elsőt, többit még nem próbáltam, így elindul, de utóbbi időben lassabb is lett, lehet ezért?

Mi a megoldás? Olyan megoldás ami nem jár újra telepítéssel, adat vesztéssel stb?

Kérlek érthetően írjátok le mert egyáltalán nem értem a szakszavakat ezen a területen (próbáltam utána olvasni, de amikor partíció formatalasrol írtak feladtam..)

Köszönöm!

tegnap 10:21
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
4 lemezre/partícióra is fel van telepítve.
tegnap 10:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is hasonló problémám van a Windws 11-es laptopomal.
tegnap 10:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

-Telepítéskor nem törölted az előző-t teljesen. Az adat partíció kivételével mindent törölni kell, 50MB+C meghajtó törlés. Utána kell indítani a telepítést az összeolvadt részre..

-Telepítéskor, ha van másik meghajtó, akkor a telepítés idejére le kell húzni pc esetén.

Sajnos... "de amikor partíció formatalasrol írtak feladtam" ezzel kell foglalkozni.

tegnap 10:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az adatmentésre pedig figyelj oda, ha csak egy partíciód van, mert telepítéskor minden adat elveszik egy meghajtó esetén. ha van adat rész, általában D-ként mondják, akkor minden!, adatot oda kell! menteni.
tegnap 11:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Rosszul lett telepítve az op.rendszer.

Tiszta telepítés előtt először mindig törölni kell a 4 db régi op.rendszer partícióját.

[link]

tegnap 11:11
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

"Mi a megoldás? Olyan megoldás ami nem jár újra telepítéssel, adat vesztéssel stb?"

Csak olyan megoldás van, hogy kimented a fontos dolgaidat ami az op.rendszer partícióján van és újratelepíted ahogy #5 írta.

tegnap 11:31
 7/7 anonim ***** válasza:
71%

Újra telepítés nélkül nem megy, ahogy írták.

Ha csak C-d van, szükséges egy külső tároló, minden adatod oda kell menteni, aztán, amiket már írtak.

tegnap 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!