Windows 11 indítása során miért kéri, hogy válasszak operációs rendszert?
Azt írja, hogy válasszak és felsorolt korábban még csak 2, most már 5 Windows 11 4. kötetet. Miért? Hogy alakult ki? Kiválasztom általában az elsőt, többit még nem próbáltam, így elindul, de utóbbi időben lassabb is lett, lehet ezért?
Mi a megoldás? Olyan megoldás ami nem jár újra telepítéssel, adat vesztéssel stb?
Kérlek érthetően írjátok le mert egyáltalán nem értem a szakszavakat ezen a területen (próbáltam utána olvasni, de amikor partíció formatalasrol írtak feladtam..)
Köszönöm!

-Telepítéskor nem törölted az előző-t teljesen. Az adat partíció kivételével mindent törölni kell, 50MB+C meghajtó törlés. Utána kell indítani a telepítést az összeolvadt részre..
-Telepítéskor, ha van másik meghajtó, akkor a telepítés idejére le kell húzni pc esetén.
Sajnos... "de amikor partíció formatalasrol írtak feladtam" ezzel kell foglalkozni.

Rosszul lett telepítve az op.rendszer.
Tiszta telepítés előtt először mindig törölni kell a 4 db régi op.rendszer partícióját.

"Mi a megoldás? Olyan megoldás ami nem jár újra telepítéssel, adat vesztéssel stb?"
Csak olyan megoldás van, hogy kimented a fontos dolgaidat ami az op.rendszer partícióján van és újratelepíted ahogy #5 írta.

Újra telepítés nélkül nem megy, ahogy írták.
Ha csak C-d van, szükséges egy külső tároló, minden adatod oda kell menteni, aztán, amiket már írtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!