Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi lehet a probléma? Indításko...

Mi lehet a probléma? Indításkor semmi nem történik. (Többi lent).

Figyelt kérdés
Kedvet kaptam egy játékhoz, amin már régen játszottam. Anno tökéletesen működött, igaz, nem Win7 alatt. Most amikor elindítanám szó szerint semmi nem történik. Mi lehet a probléma? A válaszokat és a segítséget előre is köszönöm.
2012. ápr. 30. 22:45
 1/8 A kérdező kommentje:
Ha valamit számít, akkor a játék a Mount&Blade Warband.
2012. ápr. 30. 22:45
 2/8 zsozso55 válasza:

hali.:DD amikor feltelepítetted(nem ismerem ezt a gamet) akkor a telepítő nem irta véletlenül azt h ezt a játékot csak xp-n tesztelték??ez gyakori problem lehet...a bf2-nél nekem spec ezt irta de attol még mentO.o,vagy még amit javasolok az az h futtasd az exe fájlt rendszergazdaként..

nekem is volt ilyen h semmit se csinált(cod mw3) ugy futtattam és valáá...próbáld meg;)

2012. ápr. 30. 22:53
 3/8 A kérdező kommentje:
Semmit nem írt. Futtattam én mindent mindenhogyan, rendszergazdaként meg kompatibilitási próblémák megoldása meg minden kutyafüle de semmi. Azért köszi a segítséget.
2012. máj. 1. 00:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg csak XP alatt fut.
2012. máj. 4. 00:46
 5/8 A kérdező kommentje:
Fenébe.
2012. máj. 6. 00:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Ezért (is) várom ki az XP támogatás végét, mert Win7 alatt nem minden futattható. Bár lehet, hogy Linux kerül majd akkor az XP mellé, azzal netezek.
2012. máj. 6. 22:06
 7/8 A kérdező kommentje:
Amúgy elvileg fut Win7-en, azt írták, meg nemrég sikerült egy másik verziót feltelepítenem, elindítanom. Egy a gond: Minden szöveg helyére valami "NOT_FOUND_STR_04NSBM..."-t ír...
2012. máj. 7. 22:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor mégsem jó rá. Vagy beállítási hiba.
2012. máj. 8. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!