Sony Vegas Pro 11 render beállítása SE Live with walkman telefonhoz mi?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Sony Vegas Pro 11-el dolgozom. Ezzel szerkesztgetem a videókat. Van egy Sony Ericson Live With Walkman telefonom, ami 720p HD-be vesz. A videókat összevágtam, meg minden, de amikor renderelem, akkor sosem sikerül a tökéletes beállítás. Valaki megadná nekem légyszíves a render beállításokat ahhoz, hogy jó legyen a minőség, meg minden, és ne legyen annyira nagy a fájlok mérete.
Előre is köszönöm! (ha fontos, akk egy tesztvideó médiainformációját, amit a format factory készít, bemásolhatom)
2012. ápr. 30. 21:47
1/1 jordan07 válasza:
renderelésnél keresd meg az mp4 formátumot nyisd le és ott válaszdki az internet HD 720p-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!