Sony Ericsson Xperia Live with Walkman vagy Nokia 700?
eljött az idő egy új mobilra és ezt a kettőt vizsgáltam különösebben.A nokia Symban Belle op.rendszerétől félek/féltem, hogy nincs rajta elég alkalmazás, de ismerős telóján ezzel nem volt gond.Kérdés, hogy az Androidos Live-on milyen lehetőségek vannak.(Gondolom jobbak)
Alapvetően elég egyforma a 2 készülék, úgyhogy ha valaki tud valamit valamelyik ellen, kérem szóljon.
És ha tudnátok még ajánlani ezekhez hasonló árú (40-50.000 Ft) mobilt annak örülnék.
Köszi a segítséget!
az xperia mini a legjobb választás 40 ért mivel:
a live with walman rohadtul nem éri meg mert annyi a különmség h. 0,2 collal nagyobb a kijelzője a walkman névnek ne dőjj be most lehet h. van rajta valami cuki kis walmanes skin de nyugi ugyanazt tudja nyújtani a hardver is ugyanaz a játékok is ugyanúgy futnak döntsd el h. a 0,2 collal nagyobb kijelző megér e +tizenakárhányat....nokiát meg semmiképp sem ajánlom mert elavultak nem lehet velük annyi mindent csinálni az android azért szabadabb és többminden van rá.meg nyilván ezeket a mobilokat hardveresn megsem közelíti nem futnak el rajta olyan durva 3d-s alkalmazások. sztem se minit vegyél nagyon megéri nemintha nekem azz lenne mert defym van amit 60 ért vettem, de ha tudom h. 40 ért lesz mini akkor vártam volna picit.
Köszi a válaszokat.igen tudom több tesztet néztem a Live-ról
csak brand az egész, de nem érdekel.a mini nagyon kicsi a 3"al.És mivel sokkal jobban is néz ki a Live és ti is megerősítettetek benne, azt hiszem az lesz!
Néztem a Defy-t is, csak állítólag gyenge a kamerája, amúgy milyen telefon?Előre is köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!